Ο εθισμός του Θέμη Αδαμαντίδη στον τζόγο και οι παράνομες λέσχες (Vid)

Ο εθισμός του Θέμη Αδαμαντίδη στον τζόγο και οι παράνομες λέσχες (Vid)

Για τον τζόγο μίλησε ο Θέμης Αδαμαντίδης σε τηλεοπτική εκπομπή, αποκαλύπτοντας ότι τον έχει κουράσει.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Ανοιχτά» του Open, όπου απάντησε για τη διάσταση που πήρε το θέμα όταν τον έπιασαν να παίζει σε παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη, αλλά και για το κατά πόσο είναι εθισμένος στον τζόγο.

«Δεν το καυχιέμαι, αλλά δεν το κρύβω, όμως. Δεν ενοχλώ κάποιον. Ίσα ίσα, απεναντίας, με ενοχλεί να σου επιβάλλουν, να σου λένε, να σου υποδεικνύουν πού να πας. Διαφορετικά δεν κάνεις αυτό που θες, αλλά αυτό που σε κατευθύνουν», απάντησε ο Θέμης Αδαμαντίδης.

Ωστόσο, παραδέχθηκε: «Έχω κουραστεί με τον τζόγο. Πάω στη γειτονιά. Αν και αυτό το έχω κόψει και βρίσκομαι πολύ πιο ελάχιστα στα νόμιμα, ας τα πούμε έτσι».

Θέμης Αδαμαντίδης: Μπορούσα να φύγω λαμογίστικα από τη λέσχη, αλλά…

Αναφερόμενος στην παράνομη λέσχη που είχε βρεθεί να συμμετέχει, απάντησε: «Εκεί που με βρήκαν οι φίλοι μου… Αν ήταν παράνομη, ας την είχαν κλείσει. Να γλιτώνουμε κι εμείς. Να μην υπάρχει πρόσβαση καν».

«Πάω εκεί που αυτός ο άνθρωπος θα έρθει να μου επιστρέψει κάποια (χρήματα) στη δουλειά μου. Τον άλλον πού να τον βρεις; Και πέρα από αυτό, κάθεσαι και με βγάζεις στη σέντρα. Είναι σαν να θες να το διαφημίσεις αυτό, να το διαιωνίσεις και να του δώσεις διάσταση. Για ποιον λόγο; Εγώ δεν πήγαινα εκεί κι έπαιρνα τηλέφωνο, «ελάτε παιδιά, είμαι εκεί». Με ενόχλησε, γιατί τη στιγμή που θα μπορούσα να είχα φύγει λαμογίστικα, θεώρησα ότι πρέπει να πληρώσω το τίμημα».

Θέμης Αδαμαντίδης: Έχει-δεν έχει κόστος για μένα, δεν θα κάτσω να σκάσω

Σε ερώτηση εάν αυτό επηρεάζει την εικόνα του, ο τραγουδιστής σημείωσε:

«Έχει-δεν έχει κόστος, δεν θα κάτσω να σκάσω. Πάνω απ’ όλα βάζω -και από τη δουλειά μου ακόμη- πώς αισθάνομαι εγώ και πώς δεν πιέζομαι να κάνω αυτό που θέλει ο οποιοσδήποτε. Δεν θα έκανα έκπτωση στα »θέλω» μου. Εκείνο τον καιρό ειδικά είχα φάει πολύ κλεισούρα. Και εκείνη την περίοδο ήθελα από την πλευρά μου να είμαι πιστός σε αυτά, για να βοηθήσω να αντιμετωπίσουμε σωστά, ωραία και αποτελεσματικά αυτό που συνέβαινε (την πανδημία του κορωνοϊού)».

Πηγή: iefimerida.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ