«Δεν άντεχα…» – Ο Διονύσης Σχοινάς μίλησε για τον χωρισμό με την Καίτη Γαρμπή

«Δεν άντεχα…» – Ο Διονύσης Σχοινάς μίλησε για τον χωρισμό με την Καίτη Γαρμπή

Πώς επανασυνδέθηκαν στη συνέχεια;

Ο Διονύσης Σχοινάς έχει πολλές φορές μιλήσει για το γάμο του με την Καίτη Γαρμπή, αναφέροντας πολλές πτυχές της μεταξύ τους σχέσης, ακόμη και για έναν χωρισμό της.

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και 26 χρόνια και όπως υπογράμμισε ο τραγουδιστής «δεν μαλώνουμε πια. Με το που πάει να σηκωθεί η φωνή, εγώ σηκώνομαι και φεύγω».

Και συμπληρώνει ο Διονύσης Σχοινάς «από τη στιγμή που βρεθήκαμε, ξέραμε ότι δεν θα χωρίσουμε ποτέ. Αν μου πει η Καίτη ότι χωρίσουμε θα πέσει πολύ γέλιο στο σπίτι, θα γελάει όλη η Νέα Ερυθραία. Είχα πει στον Λάμπη Λιβιεράτο ότι εγώ θα παντρευτώ την Καίτη, αυτή είναι η γυναίκα που βλέπω στα όνειρά μου».

Ο λόγος του προσωρινού χωρισμού και η επανασύνδεση

Ωστόσο, κάποια στιγμή, όταν ακόμη ήταν σε σχέση, ο τραγουδιστής, που παράλληλα απάντησε για το ενδεχόμενο να πέσει θύμα απάτης από την Καίτη, πήρε την απόφαση να χωρίσει, διότι δεν μπορούσε να διαχειριστεί τον σάλο στα μίντια με τον «πιτσιρικά που τα είχε με τη Γαρμπή».

Όπως χαρακτηριστικά επεσήμανε «χωρίσαμε γιατί δεν μπορούσα αυτό που γινόταν με έναν πιτσιρικά που ήταν με τη Γαρμπή. Τρόμαξα και δεν της έδειχνα αυτό που έπρεπε να της δείξω, δεν της έδειχνα την αγάπη μου».

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ