Το «απαγορευμένο» βίντεο με την Τσαβαλιά στα τέσσερα (vid)

Το «απαγορευμένο» βίντεο με την Τσαβαλιά στα τέσσερα (vid)

Η Έλενα Τσαβαλιά σκύβει μπροστά στο Σεφερλή και κάτι μεγαλώνει!

Τυχερός ο Μάρκος Σεφερλής που ‘χει τέτοια γυναίκα πλάι του όπως είναι η Έλενα Τσαβαλιά! Η αγαπημένη ηθοποιός και σύζυγος του Μάρκου Σεφερλή είναι ότι καλύτερο θα δεις σήμερα εγγυημένα!

Ο Μάρκος και η Έλενα είναι εξαιρετικά ταιριαστοί και μάλιστα από τα πιο αγαπημένα και δεμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Η Έλενα είναι ένα από τα πιο ακομπλεξάριστα και αληθινά πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης.

Παρά την μικρή διαφορά ηλικίας με τον Μάρκο Σεφερλή (εκείνη 58 και εκείνος 53) οι δυο τους έχουν δημιουργήσει ένα πραγματικό πρότυπο σχέσης και φαίνονται ακόμα εξίσου ερωτευμένοι!

Η Έλενα Τσαβαλιά έχει προσφέρει απίστευτα πλάνα στις θεατρικές παραστάσεις που συμμετέχει εδώ και πολλά χρόνια μαζί με τον Μάρκο Σεφερλή, υπάρχει όμως ένα συγκεκριμένο που έχει γράψει ιστορία.

Η εντυπωσιακή ηθοποιός μπορεί να του ρίχνει 5 χρόνια στην ηλικία, αλλά είναι απίστευτα όμορφη και με ένα σώμα που δεν το έχει ούτε 20χρονη κοπέλα.

Τόσα χρόνια άλλωστε φροντίζει την υγεία της με τον καλύτερο τρόπο σε αντίθεση με τον καλό της που είναι ή του ύψους ή του βάρους, όπως θα έλεγε και αυτός.

Θα έλεγε κανείς ότι χωρίς την Έλενα Τσαβαλιά τα αστεία του Μάρκου Σεφερλή δεν θα ήταν και τόσο χιουμοριστικά.

Πηγή: koolnews.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ