Κατερίνα Παπουτσάκη: Το μυστικό της για τέλειους κοιλιακούς στα 43

Κατερίνα Παπουτσάκη: Το μυστικό της για τέλειους κοιλιακούς στα 43

Το μυστικό της Κατερίνας Παπουτσάκη για τους... τέλειους κοιλιακούς...

Ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι απολαμβάνει η Κατερίνα Παπουτσάκη, όπως μαρτυρούν και τα ενσταντανέ με τα οποία «βομβαρδίζει» τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Όσοι είδαν τις πρόσφατες φωτογραφίες που δημοσίευσε από την εξόρμησή της στην παραλία, έμειναν με το στόμα ανοιχτό, αφού άπαντες έμειναν άφωνοι με τους θεϊκούς κοιλιακούς της.

Στα 43 της χρόνια και μητέρα δυο παιδιών, η ηθοποιός διατηρεί ένα αξιοζήλευτο κορμί, με το οποίο μαγνητίζει τα βλέμματα Η επίπεδη κοιλιά και οι άψογοι κοιλιακοί της δεν οφείλονται στην τύχη, αλλά στην προσεκτική διατροφή που ακολουθεί.

Διαβάστε επίσης: ΠΑΟΚ: Πίεση για Σοτέλδο- Τα δεδομένα της υπόθεσης

Όπως έχει αποκαλύψει, έκοψε το κρέας βάζοντας στο καθημερινό της μενού περισσότερα φρούτα και λαχανικά. «Το σκεφτόμουν καιρό και το αποφάσισα να κόψω το κρέας. Προς το παρόν, βέβαια, εξακολουθώ να τρώω ψάρια, άρα είμαι pescetarian και όχι vegetarian.

Νιώθω πολύ καλύτερα από τότε που απέκλεισα το κρέας από τη ζωή μου, παρόλο που ο Παναγιώτης φτιάχνει καταπληκτικά steaks, τα μαρινάρει και τα ψήνει εκπληκτικά», έχει πει.

Το βασικότερο μυστικό της για άψογες αναλογίες είναι η γυμναστική, ή οποία πλέον αποτελεί για εκείνη ρουτίνα. «Έχω καταφέρει να βάλω στο πρόγραμμά μου τη γυμναστική.

Αρχικά δοκίμασα να κάνω κάτι πιο σκληρό προπονητικά, όπως το trx, αλλά λόγω ενός προβλήματος που έχω στον αυχένα δεν μου ταίριαζε αυτό το είδος άσκησης. Τελικά, επέστρεψα στα μαθήματα pilates, που βοηθά στα μυοσκελετικά θέματα και κάνω και λίγο γιόγκα», έχει πει χαρακτηριστικά.

Οσες και αν είναι οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις επιλέγει μόνο μαγειρευτό φαγητό, ενώ φροντίζει μέσα στην ημέρα να καταναλώνει μικρά γεύματα ανά τακτά χρονικά διαστήματα, προκειμένου να κρατάει τον μεταβολισμό της σε εγρήγορση. Η ίδια παραδέχεται πως ποτέ της δεν αγχώθηκε με το βάρος της, ούτε ακόμη και την περίοδο που έμεινε έγκυος.

«Η αλήθεια είναι πως ποτέ δεν προβληματίστηκα με το σώμα μου και τα επιπλέον κιλά μετά το μωρό, γι’ αυτό και άργησα αρκετά να επανέλθω πλήρως μετά την εγκυμοσύνη. Ήταν κάτι που δεν με απασχολούσε, προτεραιότητα ήταν το παιδί, όχι η σιλουέτα», έχει πει σε παλαιότερη συνέντευξή της. Όπως φαίνεται πάντως ο τίτλος της πιο σέξι μαμάς της showbiz δικαίως την χαρακτηρίζει.

Πηγή:ΕΓΩ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ