ΠΑΟΚ: Πίεση για Σοτέλδο- Τα δεδομένα της υπόθεσης

ΠΑΟΚ: Πίεση για Σοτέλδο- Τα δεδομένα της υπόθεσης

Ο Γέφερσον Σοτέλδο βρίσκεται ψηλά στη λίστα του ΠΑΟΚ, ωστόσο όσο η υπόθεση δεν «ξεκλειδώνει» τόσο πιο πολύ πιέζεται ο Δικέφαλος του Βορρά.

Ο Γέφερσον Σοτέλδο εξακολουθεί να βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα του ΠΑΟΚ.

Οι «ασπρόμαυροι» έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του 25χρονου ακραίου επιθετικού και μάλιστα έχουν καταφέρει να φτάσουν σε οριστική συμφωνία με τον εξτρέμ από τη Βενεζουέλα. Η υπόθεση ωστόσο μοιάζει να έχει «κολλήσει» και με τη συγκεκριμένη στιγμή ο Δικέφαλος του Βορρά πιέζεται από την πλευρά του ποδοσφαιριστή και κυρίως από τον χρόνο.

Διαβάστε επίσης: «Ασημένιος» ο Τεντόγλου στο Όρεγκον!

«Μέχρι τώρα, δεν υπάρχει τίποτα. Δεν μου έχει πει κάτι η διοίκηση. Αν η διοίκηση αύριο αλλάξει γνώμη, δεν θα μείνουμε με άδεια χέρια. Μέχρι τότε, ο Σοτέλδο θα βρίσκεται στα πλάνα μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής της Τίγκρες, Μιγκέλ Ερέρα.

Οι συγκεκριμένες δηλώσεις αντικατοπτρίζουν και τα δεδομάνα της υπόθεσης αυτή τη στιγμή. Παρότι ο ΠΑΟΚ έχει καταφέρει να δώσει τα χέρια με τον 25χρονο, η διαφορά που υπάρχει με την Τίγκρες έχουν φέρει σε μια περίεργη κατάσταση την υπόθεση και τη δεδομένη στιγμή οι «ασπρόμαυροι» δέχονται πίεση τόσο από τον Σοτέλδο, όσο και από τον χρόνο, με τις εξελίξεις πάντως να αναμένεται να «σκάσουν» σύντομα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ