Ιωάννα Τούνη: «Σπάει» τη σιωπή της μετά την περιπέτεια με την υγεία της – Τι αποκάλυψε σε ανάρτησή της

Ιωάννα Τούνη: «Σπάει» τη σιωπή της μετά την περιπέτεια με την υγεία της – Τι αποκάλυψε σε ανάρτησή της

Η influencer ανησύχησε τους θαυμαστές της όταν ανέβασε ένα story, όπου φαινόταν μόνο το χέρι της, ενώ της είχαν βάλει ορό

Δύσκολες ήταν οι προηγούμενες ημέρες για την Ιωάννα Τούνη. Η influencer λίγες μέρες μετά τις φήμες χωρισμού με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου ενημερώσει τους ακόλουθούς της, ότι δεν είναι πολύ καλά με την υγεία της.

«Εγώ δεν είμαι πάρα πολύ καλά στην υγεία μου από χθες το πρωί όπως είπα και στο story μου. Τώρα λίγο συνήλθα, είμαι καλύτερα. Γενικά είμαι σπίτι όλη μέρα, προσπαθώ λίγο να συνέλθω πραγματικά γιατί είμαι τερματισμένη. Δεν ξέρω αν φαίνεται από τον έρπη και από τα πράγματα που βγάζω συνέχεια και εν τέλει οι κακές σκύλες δεν παθαίνουν και τίποτα, οπότε σίγουρα δεν θα πάθω κι εγώ», είχε πει σε ανάρτησή της την Τρίτη (12/07).

Λίγες ημέρες μετά, ανέβασε ένα story όπου φαινόταν μόνο το χέρι της, ενώ της είχαν βάλει ορό, χωρίς να είναι ξεκάθαρο αν βρισκόταν στο νοσοκομείο.

Η ίδια δεν γνωστοποίησε τι ακριβώς συνέβη με την κατάσταση της υγείας της και το μόνο σχόλιο που άφησε στο story της ήταν η φράση «Μπας και συνέλθω».

Η ανάρτησή της

Το μεσημέρι της Δευτέρας (18/7) «ξαναχτύπησε» και ενημέρωσε πως αισθάνεται καλύτερα.

«Τι κάνετε; Καλή εβδομάδα παιδιά. Ελπίζω να πάει έτσι όλη εβδομάδα γιατί ξύπνησα καλά. Φτύστε το να μην το ματιάσουμε. Σας χρωστάω από χθες νικητές που ήταν να κληρωθούν χθες το βράδυ αλλά επειδή δεν ένιωθα καλά όλες αυτές τις μέρες, δεν έχω κάνει τίποτα», ανέφερε η ίδια στο βίντεό της χωρίς να κάνει κανένα σχόλιο για την προσωπική της ζωή.

Παράλληλα στο βίντεο που δημοσίευσε έγραψε με νόημα: «Νομίζω συνήλθα».

Δείτε το παρακάτω

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ