Λουκέτο 48 ωρών στο εστιατόριο του Salt Bae στη Μύκονο – Τι συνέβη

Λουκέτο 48 ωρών στο εστιατόριο του Salt Bae στη Μύκονο – Τι συνέβη

Ελεγκτές της ΔΟΥ επέβαλαν αναστολή λειτουργίας 48 ωρών στο εστιατόριο του «Salt Bae» , του διάσημου Τούρκου σεφ Νουσρέτ Γκιοκτσέ, καθώς εντόπισαν φορολογικές παραβάσεις.

Όπως λένε οι πληροφορίες, το κλιμάκιο της εφορίας είχε επισκεφθεί το κατάστημα του Τούρκου σεφ και πρώην κρεοπώλη στις αρχές της εβδομάδας και διαπίστωσε ενδείξεις… κακής λειτουργίας του ταμείου της επιχείρησης, . Δηλαδή, στους εφοριακούς δημιουργήθηκαν υπόνοιες ότι δεν κόβονται αποδείξεις.

‘Ετσι το βράδυ της Πέμπτης δύο κλιμάκια ελεγκτών επέστρεψαν στο μαγαζί και κατά τον έλεγχο σε τραπέζι διαπίστωσαν ότι για λογαριασμό, περίπου, 1.000 ευρώ, δεν είχε κοπεί απόδειξηΤο μεσημέρι της Παρασκευής, προχώρησαν στη σφράγιση της επιχείρησης για 48 ώρες.

Το κατάστημα πρόκειται, λοιπόν, να ανοίξει ξανά το μεσημέρι της Κυριακής και ήδη οι υπεύθυνοι της επιχείρησης ακυρώνουν όλες τις κρατήσεις για σήμερα και αύριο και ταυτόχρονα σταματούν να δέχονται νέες κρατήσεις για το ίδιο χρονικό διάστημα.

«Λουκέτο» και το 2019

Εδώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων είχαν επιβάλει «λουκέτο» για 48 ώρες στο εστιατόριο του διάσημου Τούρκου chef, Salt Bae, στη Μύκονο, το 2019, όταν είχε μόλις ανοίξει.

Τοτε ο έλεγχος είχε δείξει ότι η επιχείρηση δεν είχε εκδώσει 34 αποδείξεις, συνολικής αξίας 25.800 ευρώ.

Ο Τούρκος, πρώην κρεοπώλης, νυν σεφ και μεγαλοεπιχειρηματίας στην εστίαση, Νουσρέτ Γκιοκτσέ γνωστός ως Salt Bae πριν από λίγα χρόνια ήρθε- σε συμφωνία με τον όμιλο Nammos προκειμένου να συνεργαστούν στη δημιουργία του 14ου εστιατορίου που φέρει την υπογραφή Νουσρέτ.

Ο Salt Bae έγινε παγκοσμίως γνωστός μέσω των social media λόγω του ιδιαίτερου τρόπου που αλατίζει τα κρέατα του, κίνηση που λάτρεψαν προσωπικότητες από όλο τον κόσμο.

Πηγή: vradini.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ