Ελλάδα: Σε αυτές τις πόλεις ζει και βασιλεύει η απιστία στα ζευγάρια

Ελλάδα: Σε αυτές τις πόλεις ζει και βασιλεύει η απιστία στα ζευγάρια

Σε ποια πόλη της Ελλάδας τα ζευγάρια έχουν μεγαλύτερη ροπή προς την… απιστία;

Σε πολλές πόλεις της Ελλάδας η απιστία μεταξύ των ζευγαριών είναι κάτι το οποίο υπάρχει. Είτε είναι σχέση της μιας βραδιάς είτε είναι μια απιστία η οποία θα εξελιχθεί σε κάτι περισσότερο.

Την έρευνα έκανε η ιστοσελίδα γνωριμιών ashleymadison.com η οποία απευθύνεται αποκλειστικά σε άτομα που είναι παντρεμένα ή βρίσκονται σε σχέση. Βάσει των εγγεγραμμένων ανθρώπων – ανδρών και γυναικών – που αναζητούν κάτι διαφορετικό τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Η πόλη της Ελλάδας που έρχεται πρώτη σε απιστία στα ζευγάρια είναι η Αθήνα. Μάλιστα το 12.75 των χρηστών του ιστότοπου γνωριμιών, είναι εγγεγραμμένοι από εκεί.

Διαβάστε επίσης: Παίρνει… σκούπα ο Λουτσέσκου – Αυτούς «τελειώνει» από τον ΠΑΟΚ

Οι «πρωτιές»

Ακολουθεί η Θεσσαλονίκη με 8,7% και στη συνέχεια η Λάρισα με 5,1%. Οι υπόλοιπες πόλεις είναι οι εξής: Ηράκλειο με 4,8%, Ιωάννινα με 4,1%, Πάτρα με 3,3%, Ρόδος με 1,9%, Χαλκίδα από κοντά με 1,7%, Χανιά 1,3% και Βόλος με 1,1%.

…και οι τελευταίοι

Η πόλη με το χαμηλότερο ποσοστό απιστίας ανάμεσα στα ζευγάρια – παντρεμένα ή σε σχέση –  είναι η Καλαμάτα με μόλις 1%.

Πάντως πρέπει να πούμε ότι πρόκειται απλά για μια διαδικτυακή έρευνα με όποια βαρύτητα έχει αυτό ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο συγκεκριμένος ιστότοπος που ιδρύθηκε το 2002 και έχει σύνθημα του, το: «Life is short. Have affair», πιστεύεται ότι λέει ψέματα για το μέγεθος της βάσης χρηστών του δημιουργώντας ψεύτικους λογαριασμούς ή μη εμποδίζοντας άλλους να δημιουργήσουν ψεύτικους λογαριασμούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ