Τι συμβαίνει με τον Κούρτιτς στον ΠΑΟΚ;

Τι συμβαίνει με τον Κούρτιτς στον ΠΑΟΚ;

Από τα ψηλά, στα... χαμηλά ο Γιάσμιν Κούρτιτς στον ΠΑΟΚ. Ο Σλοβένος ήταν ο πρωταγωνιστής των ασπρόμαυρων την περσινή σεζόν και τώρα βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από την Τούμπα.

Είναι το πρόσωπο των ημερών στην ασπρόμαυρη πλευρά της Θεσσαλονίκης. Μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα, έχει βρεθεί από τα ψηλά, στα χαμηλά, με το μέλλον του στην ομάδα να μοιάζει πιο αβέβαιο ποτέ. Το… γυαλί στη σχέση του Γιάσμιν Κούρτιτς με τον ΠΑΟΚ έχει ραγίσει και δείχνει πολύ δύσκολο να ξανακολλήσει.

Ο Σλοβένος άσος είναι στην πόρτα της εξόδου από την Τούμπα, με τις ιταλικές σειρήνες να τον συνοδεύουν. Η σεζόν ξεκίνησε με κάζο στην Ευρώπη για τον ΠΑΟΚ και ο Κούρτιτς, από πρωταγωνιστής και ήρωας της περσινής χρονιάς, έχει καταντήσει… αποδιοπομπαίος τράγος.

Διαβάστε επίσης: Επιβεβαιώνουν οι Σουηδοί την προσπάθεια του Ολυμπιακού να κλείσει Τζόρνταν Λάρσον

«Όσον αφορά τον Κούρτιτς, θεώρησα πως δεν έπρεπε να ξεκινήσει έχοντας κάνει μόνο δύο εβδομάδες προετοιμασία και από εκεί και πέρα υπάρχει και ένα πρόβλημα μεταξύ αυτού και της ομάδας που ελπίζω να λυθεί άμεσα», είχε δηλώσει μετά την ήττα από την Λέφσκι ο Λουτσέσκου, φέρνοντας στην επιφάνεια το θέμα του ΠΑΟΚ με τον Κούρτιτς.

Στο πρώτο ματς της Σόφιας, ο 33χρονος πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή, ενώ στη ρεβάνς ήταν ουσιαστικά και πάλι άφαντος. Βυθισμένος στις σκέψεις και τον προβληματισμό του. Ήταν και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής στα υψηλά κλιμάκια του συλλόγου…

Οι άνθρωποι των «ασπρόμαυρων» τον έχουν τοποθετήσει στη βιτρίνα και ψάχνονται να τον ξεφορτωθούν, παρόλο που την περσινή σεζόν, άφησε το στίγμα του με τις εμφανίσεις του.

Με 18 γκολ και 3 ασίστ σε 51 ματς, ο Κούρτιτς αποτέλεσε σημείο αναφοράς για τον περσινό ΠΑΟΚ. Ο 33χρονος ήταν το πρώτο βιολί, σημειώνοντας αρκετά καθοριστικά γκολ. Τα πιο χαρακτηριστικά; Το διπλό «χτύπημα» με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και το buzzer beater γκολ με την ΑΕΚ στη ρεβάνς του Κυπέλλου.

Οι ύμνοι έδιναν και έπαιρναν καθημερινά για τον Σλοβένο άσο και με το rebuild που επιχειρήθηκε από τους Μπότο-Λουτσέσκου στις αρχές του καλοκαιριού, φάνηκε πως ο νέος ΠΑΟΚ θα χτιστεί γύρω από τον χαρισματικό άσο. Ωστόσο, το θέμα του νέου συμβολαίου ανέτρεψε τα πάντα και ο Σλοβένος βρέθηκε εν μια νυκτί, από την καταξίωση στην… απαξίωση. Οι δυο πλευρές δε βρίσκουν κοινό σημείο επαφής και το διαζύγιο μοιάζει πιο πιθανό από ποτέ.

Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν, κάτι που όπως φαίνεται, ισχύει και στην περίπτωση του Κούρτιτς με τον ΠΑΟΚ. Ο Σλοβένος άσος ετοιμάζεται να κουνήσει μαντήλι και ο Λουτσέσκου αναζητά τον επόμενο που θα του παραδώσει τα… κλειδιά των ασπρόμαυρων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ