Η Μαρία Σολωμού γυμνή – Αυτό μόνο, τίποτε άλλο (Pics)

Η Μαρία Σολωμού γυμνή – Αυτό μόνο, τίποτε άλλο (Pics)

Η πασίγνωστη και εντυπωσιακή ηθοποιός σε μία αποκαλυπτική πόζα που σόκαρε την Ελλάδα. Γιατί την συγκρίνουν όμως με την γνωστή Αμερικανίδα; Καλά καταλάβατε...

Όταν πριν μερικά χρόνια έκανε πρεμιέρα η παράσταση Οικογένεια Άνταμς, οι δημοσιογράφοι είχαν ρωτήσει τον Πάνο Μουζουράκη για το στήθoς της Μαρίας Σολωμού, το οποίο είχε συζητηθεί αρκετά.

Ο ίδιος είχε πει μέσες άκρες ότι είναι πολύ ωραίο στήθoς για να μην συζητιέται.

Η Μαρία Σολωμού έκανε μετά από αρκετά χρόνια μια ηude φωτογράφιση και το αποτέλεσμα είναι σ…έξι στον απόλυτο βαθμό.

Το περιοδικό Down Town είναι αυτό που κατάφερε να την γδύσει – έστω από τη μέση και πάνω – και η Μαρία Σολωμού έπαιξε με τον καλύτερο τρόπο τον ρόλο της.

Ο φωτογράφος Κοσμάς Κουμιανός της έβαλε μια ανοιχτή γούνα πάνω, την άφησε με μαύρο και άσπρο εσώpoυχο κάτω και της έδωσε τον χώρο να κάνει το παιχνίδι της με τον φακό. Κι αν αυτές οι φωτογραφίες είναι απλώς σ…έξι, εκείνη που στέκεται με πλάτη γυρισμένη, χωρίς τη γούνα, με τα χέρια στα οπίσθια της πώς μπορεί να χαρακτηριστεί;

Έχουμε όμως και διαφωνίες με την Μαρία, κυρίως στο σημείο της συνέντευξης στο DownTown που λέει ότι δεν θεωρεί ότι είναι όμορφη, με ωραίο σώμα και ωραίο πρόσωπο, αλλά κι εκεί που εξηγεί γιατί επέλεξε να έχει τόσο μικρά οπίσθια.

«Εγώ αποφάσισα να έχω ωραίο πωπό, ή για να στο πω καλύτερα να μην έχω πωπό,γιατί δεν μου αρέσει να εξέχει κάτι. Σιχαίνομαι αυτή την τάση “Kardashian”. Θέλω το σώμα μου να είναι πολύ αδύνατο, χωρίς να προεξέχει τίποτα.

Μου αρέσει ο σωματότυπος μοντέλου. Ένα “αγορέ” σώμα που δεν έχει πολλά να ξεχειλίζουν».

Φωτογραφίες: DownTown, Κοσμάς Κουμιανός

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στη Φανή Πλατσατούρα παραδέχθηκε: «Δεν θέλω πια όταν φωτογραφίζομαι να με κάνουν να μοιάζω με την όμορφη μικρή αδερφή μου», ενώ για το πολυσυζητημένο «άγχος της ομορφιάς» τόνισε: «Δεν έχω κανένα τέτοιο άγχος. Ποτέ άλλωστε δεν ένιωθα όμορφη, με την κλασική έννοια. Διαφορετική ναι, όμορφη όχι. Δεν έχω ούτε το τέλειο σώμα ούτε το τέλειο πρόσωπο. Δεν φρικάρω όμως».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ