Η Όλγα Ντάλλα έσκυψε και φάνηκαν όλα! (pics)

Η Όλγα Ντάλλα έσκυψε και φάνηκαν όλα! (pics)

Στο τελευταίο της σετ με φωτογραφίες φοράει ένα πράσινο μίνι φόρεμα, χωρίς σouτιέν, με ανοιχτό vτεκολτέ!

Η Όλγα Ντάλλα και ο σύντροφός της που γνωρίστηκαν στο σπίτι του Next Top Model Ελλάδας, στο ριάλιτι μοντέλων της τηλεόρασης του Star ταξίδεψαν πρόσφατα για την Κύπρο που είναι η χώρα καταγωγής του Στυλιανού και πέρασαν όμορφες στιγμές.

Μάλιστα η Όλγα είχε τη δυνατότητα να γνωρίσει και την οικογένειά του Στυλιανού!

Το όμορφο μοντέλο, με καταγωγή από την Αθήνα που μεγάλωσε στο Μόναχο της Γερμανίας, μέχρι να αποφασίσει να μπει στο Next Top Model Ελλάδας ήταν στην ομάδα πόλο του Ολυμπιακού ενώ σπουδάζει και στα ΤΕΦΑΑ.

Αθλήτρια, που αποφάσισε ότι έφτασε η ώρα να αποσυρθεί και να κυνηγήσει το όνειρο της στο χώρο της μόδας!

Η Όλγα Ντάλλα κατάφερε και έφτασε μέχρι τελική τετράδα του gntm κερδίζοντας κυρίως το ανδρικό κοινό, το οποίο την έχρισε νικήτρια παμψηφεί. Απέκτησε αρκετές χιλιάδες followers στο Instagram ενώ δραστηριοποιείται και σε άλλα social media όπως το Tik tok!

Μέσα από το Instagram έχει κάνει και κάποιες διαφημιστικές συνεργασίες με αρκετές εταιρείες και το μέλλον αναμένεται ακόμα καλύτερο για το όμορφο μοντέλο!

Στο τελευταίο της σετ με φωτογραφίες φοράει ένα πράσινο μίνι φόρεμα, χωρίς σouτιέν, με ανοιχτό vτεκολτέ! Μάλιστα κάποια στιγμή σκύβει να δέσει το λουράκι από τα πέδιλα και τότε…

Δες τις φωτογραφίες που μιλούν μόνες τους

Πηγή: koolnews.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ