Το μπικίνι της Βαλαβάνη… κολάζει! (pic)

Το μπικίνι της Βαλαβάνη… κολάζει! (pic)

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη βρίσκεται στη Γαύδο αυτή την περίοδο

Αφού δάμασε τα κύματα στην Κρήτη με την σανίδα της η Ευρυδίκη Βαλαβάνη πήγε στην Γαύδο για να απολαύσει τις ομορφιές του τελευταίου νοτίου συνόρου της Ευρώπης αλλά και της χώρας μας και αν κρίνουμε απο τις αντιδράσεις της πρέπει να την λάτρεψε.

Η δημοσιογράφος φέτος έχει πραγματικά ευχαριστηθεί διακοπές, αφού απο τις αρχές του καλοκαιριού έχει γυρίσει την μισή Ελλάδα. Μαζί και χώρια με τον αγαπημένο της Κωνσταντίνο Βασάλο απολαύσανε τις ομορφιές του καλοκαιριού και όπως είδαμε μέσα απο τις φωτογραφίες της πέρασε και συνεχίζει να περνάει φανταστικά.

Τόσο φανταστικά που είμαστε σίγουροι ότι με την Ευρυδίκη αυτό το καλοκαίρι θα είναι πολύ μεγάλο και θα φτάσει ο Αύγουστος να ξεπεράσει και τις 60 μέρες, αφού η δημοσιογράφος και influencer δεν λέει να μαζευτεί.

Η αλήθεια είναι ότι αν είχαμε και εμείς τόσο καλή παρέα και μπορούσαμε να γυρίσουμε όλη την Ελλάδα ούτε εμείς θα επιστρέφαμε και ας πήγαινε και 70 Αυγούστου.

Η εκθαμβωτική για μια ακόμα φορά Ευρυδίκη Βαλαβάνη δηλώνει ενθουσιασμένη με την Γαύδο και μέσα απο το προφίλ της στο Instagram μας χαρίζει μερικές φωτογραφίες δυναμίτης με την ίδια να φοράει ένα εντυπωσιακό μαύρο μπικίνι μαγιό που τονίζει το απίστευτα όμορφο σώμα της.

Απολαύστε την Ευρυδίκη Βαλαβάνη εδώ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ