Βρισηίδα Ανδριώτου – Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Τα κορίτσια του ριάλιτι με τα εντυπωσιακά φορέματά τους

Βρισηίδα Ανδριώτου – Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Τα κορίτσια του ριάλιτι με τα εντυπωσιακά φορέματά τους

Όπως και να το κάνουμε οι φωτογραφίες και τα σώματα είναι για πολλά πολλά likes!

Τρεις μέρες πέρασαν από το γάμο της Αθηνάς Ευμορφίαδου που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ survivor!

Παντρεύτηκε με το σύντροφό της στην Ανατολική Αττική και στόχος είναι να μεγαλώσει η οικογένειά τους. Η Αθηνά, έχει ένα κοριτσάκι από προηγούμενη σχέση της και ζουν όλοι μαζί ευτυχισμένοι!

Στο γάμο παρευρέθηκαν αρκετοί παίκτες από το φετινό κύκλο του Survivor Ελλάδας μεταξύ των οποίων ο Σπύρος Μαρτίκας η Βρισηίδα Ανδριώτου, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ο Αριστείδης Σοϊλέδης και άλλοι

Την ίδια ώρα γινόταν και ο γάμος της Σταυρούλας οπότε οι παίκτες του ριάλιτι ήταν μοιρασμένοι, σε δύο γάμους και δύο δεξιώσεις!

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου συνόδευσε την Αθηνά Ευμορφιάδη και μάλιστα με το δικό της πολύ πολυτελές SUV οδηγήθηκε νύφη στην εκκλησία!

Λίγο νωρίτερα τόσο η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου όσο και η Βρισηίδα Ανδριώτου βρέθηκαν στο σπίτι της νύφης για τις ετοιμασίες, έγραψαν τα ονόματά τους τα παπούτσια και φωτογραφήθηκε με τα εντυπωσιακά τους φορέματα!

Κοινό χαρακτηριστικό, όπως και το νυφικό το τεράστιο σκίσιμο! Η Βρισηίδα με μαύρο φόρεμα η Ευριδίκη Παπαδόπουλου με κόκκινο και φυσικά η νύφη με λευκό!

Ακόμα και σήμερα και οι τρεις κοπέλες δημοσιεύουν φωτογραφίες στο Instagram και πpoκαλούν θαυμασμό στους followers!

Όπως και να το κάνουμε οι φωτογραφίες και τα σώματα είναι για πολλά πολλά likes!

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι η Βρισηίδα Ανδριώτου ήταν αυτή που έπιασε την νυφική ανθοδέσμη, οπότε σύμφωνα με το μύθο θα πρέπει να ετοιμάζεται

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ