Νέα ριάλιτι στην τηλεόραση για όλα τα γούστα!

Νέα ριάλιτι στην τηλεόραση για όλα τα γούστα!

Νέο ριάλιτι – πopνό θα γυρίσουν στις ΗΠΑ, όπου θα χρηματοδοτείται από τον ίδιο τον κόσμο και θα αφήνει τους χρηματοδότες- κόσμο να «δίνουν διαταγές» στο τι θα κάνουν οι συμμετέχοντες.

Νέο ριάλιτι – πopνό θα γυρίσουν στις ΗΠΑ, όπου θα χρηματοδοτείται από τον ίδιο τον κόσμο και θα αφήνει τους χρηματοδότες- κόσμο να «δίνουν διαταγές» στο τι θα κάνουν οι συμμετέχοντες.
Συζητήσεις να έρθει και στην Ελλάδα από μεγάλο κανάλι. Ξεκίνησαν συζητήσεις.

Οι Τζέιμς Φράνκο, Ζάκ Μπράφ και Μελίσα Τζόαν Χάρτ έχουν κάτι κοινό πλέον με τους γνωστούς παραγωγούς πopνό, έχουν δηλώσει συμμετοχή να χρηματοδοτήσουν ένα πρωτότυπο εγχείρημα.

Η εταιρεία παραγωγής πopνό Shane’s World Studios είναι η πρώτη εταιρεία πορνό που θα γυρίσει μια πλήρως χρηματοδοτούμενη ταινία πopνό από χρήματα του ίδιου του κόσμου-θεατών. Η εταιρεία που θα γυρίσει ριάλιτι πopνό, «συγκεντρώνει χρήματα από τους θαυμαστές για μια νέα σειρά που ονομάζεται Shane’s World 43».

«Βασικά, παίρνουμε τις πopνoστάρ σε εκδρομές και μαγνητοσκοπούμε ότι κάνουν» δήλωσε μάλιστα στην Huffington Post ο Μέγκαν Στρόουκς, Πρόεδρος της Shane’s World,. Στο παρελθόν, έχουμε ταξιδέψει στο Άγιο Μαρτίνο, Κέι Γουέστ και στο Μεξικό.

Οι χρηματοδότες, θα μπορούν να επιλέξουν μάλιστα την τοποθεσία που θα γυριστεί,τους πρωταγωνιστές και τις δραστηριότητες που θα επιλέξουν να κάνουν μεταξύ τους, τα εpωτικά παιχνίδια που επιθυμούν και τα sex toys που θέλουν να χρησιμοποιήσουν.

Η διεξαγωγή του συγκεκριμένου εγχειρήματος βρίσκεται στον ιστότοπο Offbeatr.

Με το δωρεάν πopνό που είναι παρέχεται πλέον στον κόσμο μέσα από το διαδίκτυο, φαίνεται ότι η βιομηχανία πopνό αναγκάζεται να ανακαλύψει νέους τρόπους να συγκεντρώσει χρήματα.

«Το μοντέλο επιχείρησης αλλάζει και πρέπει να προσαρμοζόμαστε ανάλογα με τις εποχές» αναφέρει ο συνιδιοκτήτης της εταιρείας παραγωγής Shane’s World Μπράιαν Γκράντ. Είμασταν οι πρώτοι που έφεραν πopνοστάρ στα πανεπιστημιακά πάρτυ και το πρώτο στούντιο που έστειλε μαύρο άνδρα σε έναν άσπρο και τρείς Ασιάτες σε ταξίδι μέχρι το Μεξικό. Μας αρέσει να πρωτοπορούμε».

Μέχρι στιγμής βέβαια, τα στοιχεία δεν δείχνουν τόσο αισιόδοξα καθώς το ποσό που έχουν καταφέρει να συγκεντρώσουν στις 45 μέρες που έχει αναρτηθεί είναι μόλις 25.000 δολάρια.

Πηγή: koolnews.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ