Το διχτυωτό μαγιό της Ανδριώτου προκαλεί… ταραχές! (pics)

Το διχτυωτό μαγιό της Ανδριώτου προκαλεί… ταραχές! (pics)

Πόσα θες να μας τρελάνεις, Βρισηίδα Ανδριώτου!

Σε αντίθεση με όλους αυτούς που πίστευα ότι η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας μετά τον τελικό του Survivor θα τραβούσαν χωριστούς δρόμους σύντομα, το ζευγάρι πλέον μένει μαζί στον Πειραιά, αφού η Θεσσαλονικιά πρώην παίκτρια αποφάσισε να μετακομίσει και να συζήσει μαζί του.

Όπως φαίνεται μάλιστα η ζωή στην Αθήνα και στον Πειραιά της αρέσει πολύ, αφού εδώ έχει περισσότερες επιλογές για να φτιάξει την καριέρα της ως μοντέλο και ήδη την βλέπουμε να απολαμβάνει τους κόπους της δημοσιότητας που κέρδισε από το ριάλιτι με νέες συνεργασίες.

Ο αγαπημένος της όμως κάνει τα πάντα για να την έχει ευτυχισμένη και μάλιστα συχνά πυκνά την παίρνει και κάνουν ολιγοήμερες διακοπές στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ Βρισηίδα και Σπύρος απολαμβάνουν τον έρωτα τους, σε διάφορα μέρη της Ελλάδας και μάλιστα μοιράζονται αυτές τις στιγμές μαζί με τους followers τους στο instagram.

Ειδικά το μοντέλο κάνει θραύση στο κοινωνικό δίκτυο όπου ανεβάζει φωτογραφίες απο τις καθημερινές της δραστηριότητες, ενώ μοιράζει άπλετο πόνο με τα εντυπωσιακά της σωματικά προσόντα που την έχουν κάνει ασυναγώνιστή στο Instagram.

Οι φωτογραφίες που ανεβάζει την έχουν αναδείξει σε μια απο τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στα social media, ενώ πολλές είναι οι φορές που αρρωσταίνει τον αντρικό πληθυσμό με τις προκλητικά εντυπωσιακές της φωτογραφίες.

Μερικές από αυτές τις ανάρτησε από την διαμονή της μαζί με τον Σπύρο Μαρτίκα στην Κάλυμνο όπου έκανε ένα ολόκληρο νησί να παραμιλάει μαζί της.

Η ίδια όπως θα δείτε φόρεσε ότι πιο προκλητικό είχε στην βαλίτσα της και όπως θα δείτε και εσείς πρωταγωνιστές σε αυτές τις φωτογραφίες ήταν το διχτυωτό και το τριγωνάκι μαγιό που κυριολεκτικά μας αρρώστησε.

Ευτυχώς για τον καλό της που είναι φαρμακοποιός και έχει τσάμπα υπογλώσσια!

Δείτε την:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ