Ούρσουλα Κορμπερό: Δεν αφήνει τίποτα στη φαντασία και αποκαλύπτει το θανατηφόρο κορμί της! (pics)

Ούρσουλα Κορμπερό: Δεν αφήνει τίποτα στη φαντασία και αποκαλύπτει το θανατηφόρο κορμί της! (pics)

Η εντυπωσιακή της αλλαγή... κολάζει κόσμο

Η Ούρσουλα Κορμπερό έχει κατακτήσει το δικό της αστέρι στον χώρο της showbiz χάρη στον ρόλο της ως «Τόκιο» στην σειρά του Netflix La casa de papel . Μετά από τρεις σεζόν, η Καταλανή ηθοποιός άφησε πίσω της αυτή τη σειρά, ωστόσο, γνωρίζει ότι πολλοί από τους θαυμαστές της θα συνεχίσουν να την αναγνωρίζουν σε όλη της τη ζωή γι’ αυτόν τον ρόλο.

Ο ρόλος της ως «Τόκιο» ήταν σημείο καμπής, ωστόσο, μετά το τέλος της, φάνηκε να χάνει μεγάλη δημοτικότητα αλλά και οπαδούς στα social media . Η ίδια μάλιστα είχε κάνει και δηλώσεις γι΄αυτό το θέμα το οποίο όπως φαίνεται την έχει ενοχλήσει με την ίδια να λέει «την στενοχώρησε».

“Είπα στον εαυτό μου: “Θα τους χάσω όλους ; ” Στην πραγματικότητα, δεν ήταν θαυμαστές μου, αλλά θαυμαστές της «Τόκιο». Και αν με ακολούθησαν, είναι επειδή έκανα καλά τη δουλειά μου μέσα σε αυτήν την φιγούρα. Πρέπει να υπενθυμίζω διαρκώς στον εαυτό μου ότι δεν είμαι πια η «Τόκιο»!»

Η ίδια πάντως φαίνεται να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα της μέσα απο μια νέα αστυνομική σειρά που θα παιχτεί και αυτή στο Netflix, έχει ρίξει όμως και το βάρος στο Instagram, αφού καταλαβαίνει ότι χωρίς θαυμαστές θα έχει προβλήματα.

Τώρα τι προβλήματα μπορεί να έχει με περισσότερους απο 23 εκατομμύρια θαυμαστές στο κοινωνικό δίκτυο δεν μπορούμε να γνωρίζουμε, εμείς πάντως βλέπουμε ότι έχει ξεκινήσει να ανεβάζει όλο και πιο εντυπωσιακές φωτογραφίες της.

Μπορεί πλέον να μην είναι η «Τόκιο» απο το La casa de papel σίγουρα όμως είναι μια απο τις πιο ποθητές γυναίκες στην παγκόσμια showbiz σκηνή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ