Το σ3ξι μαύρο μαγιό της Μουστάκα θα σε… στείλει! (pics)

Το σ3ξι μαύρο μαγιό της Μουστάκα θα σε… στείλει! (pics)

Η Χριστίνα Μουστάκα έτσι όπως δεν την έχεις ξαναδεί!

Η Χριστίνα Μουστάκα ήταν ένα απο τα δύο μελαχρινά κορίτσια των Ράδιο Αρβύλα, που με την παρουσία της αλλά και με τις απίστευτα εκθαμβωτικές εμφανίσεις της, χάριζε πάντα μια διαφορετική νότα, ευχάριστη αλλά και πολύ … αποκαλυπτική στους θαυμαστές της εκπομπές.

Η πανέμορφη Χριστίνα Μουστάκα μετά την αποχώρηση της από την εκπομπή του Αντώνη Κανάκη, πήρε την απόφαση να κρατήσει μια απόσταση από την τηλεόραση και να ασχοληθεί με επιχειρήσεις, δημιουργώντας την δική της και έχει σχέση με τα ρούχα.

Η εντυπωσιακή μελαχρινή καλλονή που χάζευε με τα προσόντα της τους πάντες εντός και εκτός Ράδιο Άρβυλα έχει ρίξει όλα το βάρος στα επιχειρηματικά της σχέδια και τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης όπου είναι και το μοναδικό μέρος που μπορεί να την απολαύσεις πια.

Η ίδια, όμως, δεν είχε βγει ποτέ να μιλήσει για τα προσωπικά της, ακόμα και όταν οι δημοσιογράφοι ήταν πολύ πιεστικοί και ήθελαν να μάθουν τα πάντα για τον άντρα που της είχε κλέψει την καρδιά.

Ο άνθρωπος με τον οποίο διατηρεί τα τελευταία χρόνια σχέση η Χριστίνα Μουστάκα λέγεται Άγγελος Μπούρας, ο οποίος είναι επιχειρηματίας και δραστηριοποιείται στο κέντρο της Αθήνας αλλά και στην Κινέτα, διατηρώντας δύο μαγαζιά εστίασης και μαζί του έχουν αποκτήσει ένα παιδάκι.

Εκείνοι βέβαια που είναι χαμένοι απο την εξαφάνιση της Χριστίνας Μουστάκα είναι οι θαυμαστές της οι οποίοι σχεδόν πάντα ανυπομονούσαν να έρθει το καλοκαίρι, για να την πετύχουν σε κάποια παραλία να κάνει τα μπάνια της.

Άλλωστε το σώμα της είναι απο αυτά που πρέπει να τα βλέπει ο κόσμος για να καταλαβαίνει τι είναι όμορφο και τι όχι, γιατί τελευταία έχουμε χάσει και την μπάλα!

Εμείς βρήκαμε φωτογραφίες της Χριστίνας απο την παραλία και συγκεκριμένα απο το 2016 όπου όπως θα δείτε όλα τα βλέμματα καρφώνονταν πάνω της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ