Τρίψτε καλά τα μάτια σάς αυτή είναι η πιο όμορφη γιαγιά στον κόσμο! Ένα εγκεφαλικό θα το πάθετε…

Τρίψτε καλά τα μάτια σάς αυτή είναι η πιο όμορφη γιαγιά στον κόσμο! Ένα εγκεφαλικό θα το πάθετε…

Η πιο όμορφη γιαγιά του κόσμου!

Αυτή η γυναίκα είναι η πιο όμορφη γιαγιά στον κόσμο. Μόλις την δεις θα τρίβεις τα μάτια σου! Οι φωτογραφίες της την κάνουν να μοιάζει με την ηλικία των 20, αλλά στην πραγματικότητα είναι περισσότερο από διπλάσια!

Δείτε παρακάτω την ιστορία της Αμερικανίδας influencer Alice Vasquez, η οποία ζει με την οικογένειά της στην Καλιφόρνια στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Διαβάστε επίσης: Το Clasico μέσα από την «γλώσσα» των αριθμών

Οι φωτογραφίες και η ζωή της Alice Vasquez, μιας….. influencer από την Αμερική, έχουν αφήσει ολόκληρο τον κόσμο.

Ανεβάζει τακτικά φωτογραφίες από τη ζωή της στο λογαριασμό της στο Instagram @ sweetalice101.

Αυτό που εξέπληξε όλους ήταν ότι, όπως μπορείτε να δείτε από τις φωτογραφίες της, αυτή η μητέρα και η γιαγιά κατάφεραν να διατηρήσουν τη φιγούρα της παρά την ηλικία της.

Αν και η Alice δεν έχει αποκαλύψει την αληθινή ηλικία της στο λογαριασμό της στο Instagram, ωστόσο, το άφησε να γλιστρήσει ότι είναι τουλάχιστον 40 ετών.

Η Alice δήλωσε ότι έγινε νεαρή μητέρα στην ηλικία των 16 και ότι έγινε γιαγιά στα 32. Έχει επίσης αποκαλύψει ότι δεν πειράζει να έχει εγγόνια και, στην πραγματικότητα, τα θεωρεί μια πραγματική ευλογία.

Πρόσφατα, και σύμφωνα με το larepublica.pe, η γυναίκα αποκάλυψε επιτέλους πώς κατάφερε να διατηρήσει τη φιγούρα και τη νεολαία της.

Ισχυρίζεται ότι το μυστικό της είναι ότι κάνει πολλή γιόγκα και στην πραγματικότητα, είναι ακόμη και δάσκαλος αυτής της πειθαρχίας.

«Η κόρη μου πιστεύει ότι η προσοχή που λαμβάνω είναι διασκεδαστική. Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι μοιάζουμε με αδελφές, κάποιοι πιστεύουν ότι η ζωή μας πρέπει να είναι δύσκολη. Αλλά δεν είναι κάτι τέτοιο, και οι δύο ερωτευτήκαμε και είχαμε παιδιά όταν ήμασταν νέοι. Δεν είναι τίποτα να ντρέπεται», είπε.

Ανεξάρτητα από την ηλικία της, η Alice είναι ζωντανή απόδειξη ότι ανεξάρτητα από την ηλικία σας, είναι πάντα δυνατό να παραμείνετε σε φόρμα . Άσκηση και ακολουθήστε μια υγιεινή διατροφή και θα δείτε!

Δείτε την και κλείστε το στόμα σας! Ναι είναι γιαγιά!

Πηγή: TV Freaks

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ