Survivor All Star: Πάνω σε αυτόν τον παίκτη στηρίζεται ο Ατζούν

Survivor All Star: Πάνω σε αυτόν τον παίκτη στηρίζεται ο Ατζούν

Μετά τον Ντάνο, ποιος;

Το νέο ριάλιτι του ΣΚΑΪ αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τα τέλη του Δεκεμβρίου και στο κανάλι του Φαλήρου πραγματικά περιμένουν να περάσουν οι μέρες γρήγορα αφού μετά την αποτυχία του Love Island το μόνο πρόγραμμα που μπορεί να τους φέρει σοβαρές οικονομικές απολαβές είναι το Survivor.

Η επιτυχία του Survivor All Star θεωρείται από τώρα δεδομένη αφού ήδη τα ονόματα που έχουν ακουστεί προδιαθέτουν το τηλεοπτικό κοινό για μεγάλα πράγματα με εντυπωσιακές κόντρες στους στίβους μάχης.

Η αλήθεια είναι όμως ότι, η αποκάλυψη από τον ίδιο τον Γιώργο Αγγελόπουλο ότι δεν πρόκειται να βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο και το survivor ως παίκτης λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, έχει δημιουργήσει προβλήματα ποσοστό Τούρκο παραγωγό όσο και στο κανάλι αφού η παρουσία του Ντάνου στο ριάλιτι επιβίωσης θα έδινε απίστευτα νούμερα τηλεθέασης.

Ο Ατζούν έχει ρίξει όλο το βάρος στο να κλείσει συμφωνίες με παίκτες από το πρώτο Survivor και όπως φαίνεται ήδη έχουν δεχτεί η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος ενώ ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να δούμε στον Άγιο Δομίνικο και τον Γιάννη Σπαλιάρα.

Ο παίκτης όμως θα κάνει τη διαφορά στο Survivor All Star δεν είναι άλλος από το αντίπαλο δέος του Γιώργου Αγγελόπουλου ο Κύπριος Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, ο οποίος μάλιστα μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή και αποκάλυψε ότι το μεγαλύτερο κίνητρο για να βρεθεί ξανά στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου και να τον απολαύσουμε στους στίβους μάχης είναι οι χρηματικές εβδομαδιαίες απολαβές που δίνει ο Τούρκος παραγωγός σε όλους οι οποίες ανέρχονται σε 5.000 ευρώ την εβδομάδα.

Για την ιστορία σας υπενθυμίζουμε ότι ο Κύπριος παίκτης δεν άνηκε στους διάσημους του Survivor 1 αλλά στους μαχητές και φυσικά δεν έλαβε ποτέ κάποιο τεράστιο ποσό από τη συμμετοχή του άρα όπως σωστά λέει τα 5.000 ευρώ την εβδομάδα, είναι ένα τεράστιο κίνητρο για εκείνον για να μπορέσει να ξαναβρεθεί και να τον απολαύσουν όλοι στους στίβους μάχης της Καραϊβικής.

Το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού θα είναι τεράστιο αφού ήδη γνωρίζουμε ότι έχουνε αποδεχτεί την πρόταση για να βρεθούν στον Άγιο Δομίνικο τόσο ο Σάκης Κατσούλης όσο και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Σίγουρα δεν πρέπει να αποκλείσουμε το γεγονός ότι το παρών στον Άγιο Δομίνικο μπορεί να δώσει και ο Άρης Σοϊλέδης ο οποίος στην ουσία αν το ριάλιτι κρινόταν μόνο αγωνιστικά από το τηλεοπτικό κοινό, θα έπρεπε να είναι ο νικητής του φετινού Survivor, αφού αδιαμφισβήτητα ήταν ο καλύτερος παίκτης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ