Το βλέμμα σου θα… κολλήσει στα πόδια της Δέσποινας Βανδή! (pic)

Το βλέμμα σου θα… κολλήσει στα πόδια της Δέσποινας Βανδή! (pic)

Η Δέσποινα Βανδή μας κρατά σε... επαγρύπνηση

Η αλήθεια είναι ότι το χτεσινό J2US μας κούρασε πολύ και μάλλον το ίδιο θα γίνεται κάθε Σάββατο ό,τι και να κάνει η Δέσποινα Βανδή για να μας κρατήσει σε επαγρύπνηση. Πολλά λόγια, πολλές αγάπες και αρκετές παραφωνίες, από ένα πρόγραμμα που στο βωμό του χρήματος έχει χάσει το χρώμα του.

Μπορεί ο Νίκος Κοκλώνης να κάνει τα πάντα για να είναι εντυπωσιακό, αλλά τελικά εκτός από τα πολύχρωμα φώτα και τα εντυπωσιακά σκηνικά και τα γραφικά όλα τα υπόλοιπα κουράζουν αφόρητα.

Μάλλον έχουν χάσει τον δρόμο τους και όπως φαίνεται δεν θα τον βρούνε σύντομα με όλα αυτά που είδαμε στο επεισόδιο του Σαββάτου.

Μπορεί να κατάφερε να είναι πρώτο στα νούμερα της τηλεθέασης, αλλά δεν έκανε και κανέναν σαματά με αυτά που έγραψε αφού στο δυναμικό κοινό το J2US κατέγραψε 19,8%, ενώ τα υπόλοιπα προγράμματα ήταν πολύ μακριά του.

Το Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη 12,6%, το Love Island 7,7%, ο Γλυκάνισος 5,7%, η Λάβα 4,1%, το Ότι Αγαπώ 3,5%, το Φλόγα κι Άνεμος 3,4% και το Κι όμως είμαι ακόμα εδώ 2,8%.

Με λίγα λόγια ούτε το πολυδάπανο και πολυδιαφημισμένο J2US κατάφερε να κρατήσει το τηλεοπτικό κοινό.

Εκείνη βέβαια που για μια ακόμα φορά μας τρέλανε με την εμφάνιση της ήταν η Δέσποινα Βανδή που ήταν η μόνη που πραγματικά ξεχώρισε τόσο από την θέση της κριτή, πολύ περισσότερο όμως με την στιλιστική της επιλογή.

Πραγματικά κάθε φορά που την βλέπουμε νομίζουμε ότι γίνεται όλο και πιο όμορφη.

Η ίδια μάλιστα ανάρτησε και μια φωτογραφία της από τα παρασκήνια που πραγματικά έριξε σαγόνια στο πάτωμα με το εντυπωσιακό μίνι φόρεμα και τα καλλίγραμμα πόδια της.

Απολαύστε την και να είστε σίγουροι ότι μας επιφυλάσσει ακόμα καλύτερες στο μέλλον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ