Στο Όστιν ο Μπραντ Πιτ για τις ανάγκες της νέας του ταινίας με θέμα τη Formula 1

Στο Όστιν ο Μπραντ Πιτ για τις ανάγκες της νέας του ταινίας με θέμα τη Formula 1

Ο Μπράντ Πιτ βρίσκεται στο Όστιν με σκοπό να συναντηθεί με ανθρώπους της Formula 1 ώστε να τον βοηθήσουν για τη νέα ταινία που θα πρωταγωνιστήσει με θέμα τη Formula 1.

Το Τέξας και συγκεκριμένα το Όστιν έχει επισκεφθεί ο Μπραντ Πιτ στο πλαίσιο της νέας ταινίας που θα πρωταγωνιστήσεις η οποία θα έχει ως κύριο θέμα τη Formula 1. Συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός θα υποδυθεί έναν βετεράνο πιλότο ο οποίος είναι μέντορας ενός ανερχόμενου ταλέντου.

Τη σκηνοθεσία της ταινίας, η οποία δεν έχει ακόμη τίτλο, θα αναλάβει ο Τζόσεφ Κοσίνσκι, ο οποίος πρόσφατα σκηνοθέτησε το «Top Gun: Maverick», το οποίο σαρώνει στις κινηματογραφικές αίθουσες. Το σενάριο για την ταινία για τη Formula 1 γράφει ο Έρεν Κρούγκερ, ο άνθρωπος δηλαδή που συνυπογράφει και το σενάριο του Top Gun: Maverick. Κύριος παραγωγός θα είναι ο Τζέρι Μπρουκχάιμερ, δηλαδή ο παραγωγός του Top Gun.

Στην ταινία θα συμμετάσχει και ο Λιούις Χάμιλτον, όμως δεν θα εμφανιστεί ως ηθοποιός. Προς απογοήτευση των θαυμαστών του και όσων ήδη είχαν προεξοφλήσει ότι ο 7 φορές πρωταθλητής, μετά τη Formula 1 από τα σιρκουί θα μετακομίσει στα κινηματογραφικά στούντιο του Χόλιγουντ. Θα είναι, ωστόσο, στην παραγωγή της ταινίας.

Πέρα από συμπεραγωγός, όπως είναι κατανοητό, με βάση την τεράστια εμπειρία του στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, θα βοηθήσει από το σενάριο ως τη σκηνοθεσία και τα γυρίσματα, ώστε να φανεί όσο το δυνατόν πιο αληθοφανές το τελικό αποτέλεσμα.

Φυσικά τον λόγο συμβούλου στον Μπρατ Πιτ θα έχουν και άλλοι ειδικοί της Formula 1 καθώς αυτός είναι ο λόγος που ο αστέρας του Χόλιγουντ είναι στο Όστιν, ώστε να συναντηθεί με ανθρώπους του μηχανοκίνητου αθλητισμού και να καθοδηγηθεί σωστά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ