Ασημίνα Ιγγλέζου: Έμεινε στο… ράφι μόνο με το στρινγκάκι! (pics)

Ασημίνα Ιγγλέζου: Έμεινε στο… ράφι μόνο με το στρινγκάκι! (pics)

Η νέα εμφάνιση της Ασημίνας Ιγγλέζου... γονατίζει τα social media

Το όνομα της Ασημίνα Ιγγλέζου έχει πλέον γίνει κάτι σαν θρύλος στο Instagram και γενικά στα social media. Η εντυπωσιακή ξανθιά αθλήτρια μεγάλων αποστάσεων και πρώην παίκτρια του Survivor θα μπορούσε άνετα να χαρακτηριστεί η Βασίλισσα του Ελληνικού instagram.

Μπορεί το τηλεοπτικό κοινό να γνώρισε την Ασημίνα Ιγγλέζου μέσα από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, στο οποίο μάλιστα παρότι έμεινε πολύ λίγο κατάφερε και χάρισε απίστευτα πλάνα από τις παραλίες του νησιού ειδικά με το κόκκινο μαγιό της.

Εμείς ήμασταν από τους πολύ φανατικούς θαυμαστές του προσωπικού λογαριασμού της στο instagram και συνεχίζουμε να είμαστε ακόμα και σήμερα αφού η Ασημίνα είναι ένας από τους ανθρώπους που σε μαγνητίζει σε ότι κάνει….και το κάνει και καλά!

Ο απανταχού ανδρικός πληθυσμός είναι σίγουρο ότι με το που την είδε να μπαίνει στο Survivor έψαξε και βρήκε το instagram της ξανθιάς καλλονής και το μόνο που μπορούμε να πούμε σίγουρα ότι του συνέβη ήταν να του φτάσει το σαγόνι μέχρι το πάτωμα…

Τώρα βέβαια το μόνο που μπορεί να κάνει κάποιος για να την απολαύσει είναι είτε να ξεκινήσει το τρέξιμο στα βουνά, όπου ακόμα και εκεί τρελαίνει κόσμο, είτε να μπει στο προφίλ της στο instagram, όπου η ξανθιά καλλονή μοιράζει πόνο για μια ακόμα φορά χωρίς ρούχα….ακόμα και από το πάνω ράφι!

Δείτε την εδώ και θα καταλάβετε τι εννοούμε:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ