Ο σαρωτικός Γενάρης του Ολυμπιακού, οι έξι κινήσεις και η απόφαση

Ο σαρωτικός Γενάρης του Ολυμπιακού, οι έξι κινήσεις και η απόφαση

Οι Ερυθρόλευκοι δεν θα προχωρήσουν σε άλλη μεταγραφή και πλέον έχοντας γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ επικεντρώνονται στη μάχη του πρωταθλήματος και στο Europa League.

Εντυπωσιακός ήταν ο τρόπος που κινήθηκε ο Ολυμπιακός στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, με τους Ερυθρόλευκους να ενισχύονται σε όλες τις γραμμές. Ο Ολυμπιακός απέκτησε τους Φραν Ναβάρο, Ζέλσον Μαρτίνς, Τσικίνιο, Αντρέ Όρτα, Νέλσον Άμπι και Νταβίντ Κάρμο, με τους Πειραιώτες να γεμίζουν το ρόστερ τους με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, που θα κάνουν τη διαφορά στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Διαβάστε επίσης: «Βράζουν» οι οπαδοί στο NBA με τον Αντετοκούνμπο: «Είναι ο μεγαλύτερος υποκριτής στη Λίγκα»

Οι Ερυθρόλευκοι ενισχύθηκαν στο κέντρο της άμυνας με τους Άμπι και Κάρμο, στη μεσαία γραμμή με τους Τσικίνιο και Όρτα, στα εξτρέμ με τον σπουδαίο Ζέλσον Μαρτίνς και στην επίθεση με τον Φραν Ναβάρο, καλύπτοντας όλα τα κενά που υπήρχαν στο ρόστερ τους.

Κινήσεις που δυναμώνουν πολύ τον Ολυμπιακό ενόψει του δεύτερου μισού και της μάχης που θα δώσει η ομάδα του μεγάλου λιμανιού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Μια μεγάλη μάχη κόντρα σε όλους και σε όλα: Απέναντι σε αντιπάλους και διαιτησία.

Το ρόστερ της πειραϊκής ομάδας είναι γεμάτο τόσο ποσοτικά όσο και ποιοτικά και είναι έτοιμο να ανταποκριθεί στα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν το επόμενο διάστημα σε Super League και Europa League, όπου ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να κάνει μια καλή πορεία, αρχής γενομένης από τα παιχνίδια με την Φερεντσβάρος για τα πλέι οφ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο μεγάλο λιμάνι έχουν αποφασίσει να μην γίνει άλλη κίνηση στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και όποια συζήτηση για μεταγραφές να πάει για το καλοκαίρι. Μια απόφαση που βάζει ουσιαστικά τέλος σε όλα τα μεταγραφικά σενάρια που έχουν κυκλοφορήσει το τελευταίο διάστημα είτε θα κυκλοφορήσουν στο μέλλον.

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ έχει πλέον στα χέρια του ένα ρόστερ πολύ υψηλού επιπέδου, το οποίο καλείται να διαχειριστεί και να οδηγήσει τον Ολυμπιακό όσο πιο μακριά γίνεται στο Europa League και φυσικά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ