O Γιάννης Βασιλείου αποκαλύπτει τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε: «Όταν το αντιλήφθηκα του είπα bye bye»

O Γιάννης Βασιλείου αποκαλύπτει τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε: «Όταν το αντιλήφθηκα του είπα bye bye»

Τι δήλωσε για τα πισώπλατα μαχαιρώματα στη νύχτα

Ο Γιάννης Βασιλείου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου. Μέσα σε όλα όσα αναφέρθηκε στα πισώπλατα μαχαιρώματα που υπάρχουν μέσα στη νύχτα, καθώς και σε ένα άγνωστο περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης που βίωσε στο παρελθόν από παραγωγό στις ΗΠΑ.

Δεχτήκατε πισώπλατα μαχαιρώματα στην πορεία σας;

Η αλήθεια είναι πως μερικά πράγματα εμείς τα αντιμετωπίζουμε καμιά φορά με πολύ μεγάλο πόνο. Υπάρχουν σοβαρά προβλήματα στη νύχτα, ειδικά όταν κάνεις ένα σχήμα πολύ μεγάλο. Υπάρχει ανταγωνισμός με το πόσα τραγούδια και πόσο χρόνο θα έχεις πάνω στην πίστα. Υπήρχε πόλεμος από τους ιδιοκτήτες που μπορεί να είχαν καλύτερη σχέση με έναν καλλιτέχνη και μου αφαιρούσαν 2-3 τραγούδια. Δεν θέλω να πω περισσότερα, γιατί αυτά τα πρόσωπα είναι παρόντα σήμερα. Όταν βέβαια μετά γίνεσαι πρώτο όνομα όπως έγινα και εγώ, σταματούν να σε βαρούν με αυτούς τους ύπουλους τρόπους.

Προσπάθησε ποτέ κάποιος να σας παρενοχλήσει σεξουαλικά;

Όταν ήρθα από την Αμερική, ένας παραγωγός μου είπε πως αν θέλω να πω αυτό το τραγούδι που θα γίνει μεγάλη επιτυχία, θα πρέπει να συζήσουμε. Ήθελε να κάνουμε ερωτικά πράγματα και να μείνουμε κιόλας μαζί. Τότε δεν καταλάβαινα τι εννοούσε, αλλά όταν το αντιλήφθηκα, του είπα bye, bye.

Τα «πυρά» του Γιάννη Βασιλείου στον γιο του Γιώργο Αλκαίο

Γιώργος Αλκαίος Γιάννης Βασιλείου

Σε διαφορετικό σημείο της συνέντευξης ο ερμηνευτής είχε εξαπολύσει τα πυρά του στον γιο του Γιώργο Αλκαίο για τη στάση που τήρησε εκείνος στην κόντρα του με την Έλντα Πανοπούλου

Γιατί ο γιος σας Γιώργος Αλκαίος δήλωσε πως δεν θέλει να έχετε σχέσεις;

Όταν ένα παιδί φεύγει από το σπίτι και είναι μεγάλο, όπως ο Γιώργος που είναι 52 ετών, έχει τη δική του ζωή. Κατά καιρούς ανταλλάσσουμε λόγια και κουβέντες, γιατί απάνω στη δουλειά μας, του έχω πει πράγματα τα οποία δεν με βρίσκουν σύμφωνο. Εκείνος δεν το δέχεται, αλλά του λέω εγώ είμαι η αλεπού και εσύ το αλεπουδάκι, ξέρω τι πρέπει να κάνεις. Πιστεύω έχει πάρει έναν δρόμο στη μουσική τελευταία που δεν του ταιριάζει. Επίσης, πολλές φορές αρπαζόμαστε, γιατί δεν θέλω να καπνίζει δυο πακέτα τσιγάρα την ημέρα. Αυτό πάντως που δεν μου άρεσε καθόλου, ήταν τα όσα είπε Έλντα Πανοπούλου.

Πήγατε να δείτε τον γιο σας στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται;

Μπορεί και να πάω δεν ξέρω, γιατί δουλεύω και εγώ αρκετά.

Τον πήρατε τηλέφωνο μετά τα όσα έγιναν;

Τον πήρα τηλέφωνο, δεν το σήκωσε και του άφησα μήνυμα, αλλά δεν μου απάντησε. Πιστεύω πάντως πως μετά από αυτά που είπε η Πανοπούλου, ο γιος μου δεν πρέπει να είναι μαζί της. Αν είχε οικογένεια και είχε κάνει παιδιά, δεν θα έλεγε ποτέ αυτό το πράγμα.

Καταλαβαίνω ότι θέλετε να έχετε σχέσεις με τον γιο σας.

Μα φυσικά είναι παιδί μου. Όσο και να μεγαλώνει και όσο μακριά και αν είναι, είναι γιος μου. Θα θέλω το κακό του παιδιού μου που έχει το δικό μου αίμα; Αν είναι δυνατόν. Είναι και καλό παιδί, είναι ευαίσθητος.

πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ