Η Παπουτσάκη μας αναστατώνει – Το all time classic βίντεο κλιπ που είχε… κολάσει και Αγίους!

Η Παπουτσάκη μας αναστατώνει – Το all time classic βίντεο κλιπ που είχε… κολάσει και Αγίους!

Ανέβηκε στην σκηνή και μας ανέβασε και την πίεση! Μα σε όλα να είναι τόσο καλή

Οι φήμες θέλουν την Κατερίνα Παπουτσάκη να έχει χωρίσει απο τον επι 10 χρόνια σύζυγος της. Τίποτα βέβαια δεν έχει ανακοινωθεί και η ίδια παρότι έχει κάνει και τηλεοπτικές εμφανίσεις δεν έχει αναφερθεί καθόλου σε αυτό το θέμα.

Αντιθέτως μιλάει διαρκώς για την νέα της καριέρα που έχει ξεκινήσει, αυτή της τραγουδίστριας όπου μάλιστα εμφανίζεται και στον Σταυρό του Νότου και πραγματικά αναστατώνει τόσο με την εντυπωσιακή ροκ εμφάνιση της, όσο και με την φωνή της.

Μπορεί σε κάποιους να φαίνεται παράξενο, αλλά η Κατερίνα Παπουτσάκη είναι εκτός απο καλή ηθοποιός και μια εντυπωσιακή γυναίκα που έχει μάλιστα και μια πολύ καλή φωνή.

Πρώτη φορά την είδαμε και κυριολεκτικά την λατρέψαμε με το τραγούδι των τίτλων της ταινίας «Το Ετερον Ημισυ», με τίτλο «Το Άλλο μου Μισό», σε στίχους και μουσική του Τάκη Δαμάσχη των C:Real, με την Κατερίνα Παπουτσάκη στο τραγούδι!

Δεν είναι η πρώτη φορά που τραγουδάει, αφού το έχει κάνει και στο παρελθόν, απλά τώρα το κάνει πιο ολοκληρωμένα και όπως φαίνεται αρέσει πολύ.

Δείτε την Κατερίνα Παπουτσάκη στις νέες φωτογραφίες που ανάρτησε η ίδια στο instagram στην οποία μάλιστα γράφει κιόλας.

Τα λόγια δεν είναι αρκετά για να εκφράσουν τη χαρά μου… Ευχαριστώ την μπάντα μου, αυτά τα απίστευτα μουσικά αστέρια, που απολαύσαμε μαζί την κάθε στιγμή και διασκεδάσαμε μέσα από την καρδιά μας! Ενωμένοι και αγαπημένοι ❤️

🙏Ευχαριστώ πολύ όλους που ήσασταν εκεί και κάνατε αυτή τη βραδιά αξεπέραστη!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ