Η Μελέτη, το see through φόρεμα και το στήθος που τράβηξε όλα τα βλέμματα! (pics)

Η Μελέτη, το see through φόρεμα και το στήθος που τράβηξε όλα τα βλέμματα! (pics)

Η εμφάνιση της Ελεονώρας Μελέτη που συγκέντρωσε πάνω της όλα τα βλέμματα!

Η Ελεονώρα Μελέτη αδιαμφησβήτητα είναι μια από τις πιο όμορφες παρουσίες της Ελληνικής τηλεόρασης και μια απο τις καλύτερες παρουσιάστριες της νέας γενιάς.

Πραγματική καλλονή, έχει καταφέρει ουκ ολίγες φορές να σαγηνεύσει με τις εμφανίσεις της, αφού η Ελεονώρα Μελέτη είναι μια γυναίκα που ξέρει πως να ξεχωρίσει.

Διαβάστε επίσης: Ρούμπεν Βέζο: Ένα «θηρίο» για την άμυνα του Ολυμπιακού

Δεν είναι λίγες οι φορές που μας έχει τρελάνει τόσο με τις στιλιστικές της εμφανίσεις, ακόμα περισσότερες όμως είναι οι στιγμές που μας έχει κάνει να χάσουμε τον μπούσουλα με τις αλλαγές που κάνει στην εμφάνιση της και ειδικά στα μαλλιά της.

Εκεί όμως που πραγματικά κάνει θραύση και συγκεντρώνει όλο τον θαυμασμό της Ελληνικής showbiz και όχι μόνο είναι όταν κάνει επίσημες εμφανίσεις σε εκδηλώσεις.

Πάντα αστραφτερή η Ελεονώρα Μελέτη ξέρει να ξεχωρίζει και ποτέ δεν μπορεί να πει κάποιος ότι θα την δει να είναι ντυμένη βαρετά. Κάνει τις καλύτερες επιλογές συνδυάζοντας εντυπωσιακά το ντύσιμο της, με τα μαλλιά της και το μακιγιάζ και πάντα είναι υπέροχη

Μια απο αυτές τις στιγμές που την είχαμε απολαύσει πριν απο πολλά χρόνια, ήταν όταν η παρουσιάστρια έκανε όλα τα βλέμματα να στραφούν πάνω της και συγκεκριμένα σε μια εμφάνιση που έκανε στο πάρτι του τηλεοπτικού καναλιού «Ε» που τότε εργαζόταν.

Η Ελεονώρα Μελέτη είχε προκαλέσει εντύπωση σε όλοους καθώς, η εμφάνισή της ήταν κάτι παραπάνω από αποκαλυπτική.

Η όμορφη παρουσιάστρια επέλεξε ένα εντυπωσιακό see through φόρεμα, χωρίς, ωστόσο, να φορέσει σουτιέν κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να… αστράψουν τα φλας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ