Τα… μπαλκόνια της Χάγιεκ κλέβουν την παράσταση! (pics)

Τα… μπαλκόνια της Χάγιεκ κλέβουν την παράσταση! (pics)

Η Σάλμα Χάγιεκ ποζάρει και προκαλεί σάλο! Θα σας αφήσει με το στόμα ανοικτό

Η Μεξικανή ηθοποιός του Χόλυγουντ Σάλμα Χάγιεκ κάνει μια νέα φωτογράφιση και κυριολεκτικά αφήνει σύξυλους και αποσβολωμένους όλους τους θαυμαστές και πολύ περισσότερο αυτούς που δεν την γνωρίζουν και δεν την ακολουθούν στα social media.

Αν την ακολουθούσαν θα ήξεραν ότι η Σάλμα Χάγιεκ προσφέρει συνεχώς τέτοιου είδους φωτογραφίες της με τα «μπαλκόνια» της να κλέβουν την παράσταση σε κάθε μια απο αυτές.

Διαβάστε επίσης: Euroleague: Πόσο πιθανό είναι να δούμε Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στα playoffs. Τι λέει το πρόγραμμα και οι αριθμοί

Η Σάλμα Βαλγκάρμα Χάγιεκ Χιμένες γεννήθηκε στις 2 Σεπτεμβρίου 1966 στην πόλη Κοατσακοάλκος του Μεξικού. Μεγάλωσε στο Μεξικό, αλλά παρακολούθησε καθολικό σχολείο στη Νέα Ορλεάνη των ΗΠΑ, προτού εγγραφεί στο Ιβηροαμερικανικό Πανεπιστήμιο της Πόλης του Μεξικού.

Είναι ένα θηλυκό με ζουμερές πληθωρικές καμπύλες και ντεκολτέ που προκαλεί «εγκεφαλικά», κατά το κοινώς λεγόμενο, δεν πέρασε απαρατήρητη από την ανθούσα τηλεοπτική βιομηχανία της πατρίδας της και το 1989 της προσφέρθηκε ένας ρόλος στη σαπουνόπερα «Τερέζα».

Το 2002 η δημοτικότητά της εκτοξεύτηκε στα ύψη, όταν υποδύθηκε στη μεγάλη οθόνη τη διάσημη μεξικάνα ζωγράφο Φρίντα Κάλο.

Έχει το δικό της αστέρι στην Λεωφόρο των αστεριών στο Χόλυγουντ και φανατικούς θαυμαστές, αφού μόνο ο λογαριασμός της στο instagram απαριθμεί περισσότερους απο 21.9 εκατομμύρια ακόλουθους.

Η ζουμερή ηθοποιός στην τελευταία της ανάρτηση μάλιστα ανέβασε 5 φωτογραφίες και 1 βίντεο και πραγματικά προκάλεσε σάλο με την εμφάνιση της.

Απολαύστε την Σάλμα Χάγιεκ εδώ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ