Ακόμα και ο Σεφερλής… αρρώστησε με την «καυτή» πόζα της Τσαβαλιά! (pics)

Ακόμα και ο Σεφερλής… αρρώστησε με την «καυτή» πόζα της Τσαβαλιά! (pics)

Απλά... δεν υπάρχει η Έλενα Τσαβαλιά

Η Έλενα Τσαβαλιά και ο Μάρκος Σεφερλής είναι ένα από τα πιο αγαπημένα αλλά και ταιριαστά ζευγάρια της Ελληνικής showbiz σκηνής, ακόμα και αν στην ουσία δεν ταιριάζουν καθόλου!

Η διαφορά ηλικίας τους δεν είναι μεγάλη, αν και κατά καιρούς έχουν γραφτεί εξωφρενικά πράγματα, αφού η Έλενα Τσαβαλιά είναι 58 ετών και ο Μάρκος είναι 54 ετών.

Καταφέρνουν και ακροβατούν πάνω σε μια λεπτή κλωστή, αφού εκτός από ζευγάρι στην ζωή, είναι και ζευγάρι στο θέατρο και την τηλεόραση.

Φυσικά ο ένας δεν παύει να εκπλήσσει τον άλλον, αφού ο Μάρκος είναι γνωστός ως ένας από τους καλύτερους κωμικούς της χώρας και η Έλενα εκτός από μια από τις πιο διαχρονικές ηθοποιούς που έχουμε, είναι και μια πραγματική καλλονή.

Η Έλενα Τσαβαλιά, σύζυγος του Μάρκου Σεφερλή, προσέχει το σώμα της λατρεύει τη γυμναστική και φροντίζει να διατηρεί τη σιλουέτα της τόσο με πιλάτες όσο και με γιόγκα!

Το αποτέλεσμα της γυμναστικής είναι οφθαλμοφανές εύκολα μπορεί να παρατηρήσει οποιοσδήποτε ότι η Έλενα Τσαβαλιά έχει καταπληκτικές αναλογίες! Αυτός βέβαια που είναι περισσότερο χαρούμενος από όλους είναι ο Μάρκος Σεφερλής!

Καλλίγραμμη και πανέμορφη φροντίζει πάντα να μας εκπλήσσει με τις ικανότητες και την ευλυγισία της. Το σώμα της θυμίζει 20άρας και δεν υπερβάλλουμε καθόλου!

Η Έλενα Τσαβαλιά δεν διστάζει να ανεβάζει συχνά στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram στιγμές από την ώρα της γυμναστικής και όπως μπορούμε να δούμε η εκτέλεση των ασκήσεων γίνεται άψογα ,με ακρίβεια σχολαστικότητα και επιμέλεια

Να θυμίσουμε ότι η Έλενα Τσαβαλιά κατά το παρελθόν είχε μία διατροφική διαταραχή την οποία έχει παραδεχθεί και σε αφήσει πίσω.

Έπασχε από νευρική ανορεξία λίγο μετά τη γέννηση του παιδιού της. Το μόνο που έκανε ήταν να τρώει μισή σαλάτα την ημέρα και να πίνει καφέδες.

Ευτυχώς ξέφυγε από όλο αυτό και ο άνθρωπος που την στήριξε και ήταν δίπλα της ήταν ο Μάρκος Σεφερλής!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ