H Σία Βοσκανίδου απο το The Bachelor σε μια «καυτή» πόζα που θα σε αφήσει… παγωτό! (vid)

H Σία Βοσκανίδου απο το The Bachelor σε μια «καυτή» πόζα που θα σε αφήσει… παγωτό! (vid)

Πριν από μερικά χρόνια η Σία Βοσκανίδου είχε δηλώσει συμμετοχή στο GNTM, όμως οι κριτές, παρά τις εντυπωσιακές αναλογίες που είχε σαν μοντέλο, δεν της έδωσαν το πολυπόθητο εισιτήριο για τη φάση του bootcamp λόγω των αισθητικών παρεμβάσεων που είχε κάνει στο πρόσωπό της. Στην συνέχεια έγινε μία από τις κοπέλες που είχαν ως σκοπό […]

Πριν από μερικά χρόνια η Σία Βοσκανίδου είχε δηλώσει συμμετοχή στο GNTM, όμως οι κριτές, παρά τις εντυπωσιακές αναλογίες που είχε σαν μοντέλο, δεν της έδωσαν το πολυπόθητο εισιτήριο για τη φάση του bootcamp λόγω των αισθητικών παρεμβάσεων που είχε κάνει στο πρόσωπό της.

Στην συνέχεια έγινε μία από τις κοπέλες που είχαν ως σκοπό την κατάκτηση της καρδιάς του Παναγιώτη Βασιλάκου, με αποτέλεσμα να την απολαύσουμε μέσα στη βίλα του The Bachelor.

Η μελαχρινή καλλονή με τους εκατοντάδες χιλιάδες followers στο Instagram, κάτι απολύτως λογικό, αφού οι αναρτήσεις της κάνουν…χαμό!

Τώρα ειδικά που έχει αλλάξει και επαγγελματικό προσανατολισμό και έχει γίνει τραγουδίστρια η εντυπωσιακή Σία προσφέρει απίστευτες εικόνες σε όλους μέσα από τα social media και περισσότερο από τον λογαριασμό της στο instagram.

Μέσα στις πολλές της αναρτήσεις, είδαμε κάποιες που μας άφησαν παγωτό. Μία όμως μας άλλαξε τα…φώτα στην κυριολεξία!

Δείτε την μελαχρινή καλλονή σε ένα βίντεο σκέτη κόλαση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ