Άννα Κουτσαφτίκη: «Ξέρουμε ότι είναι η τελευταία χρονιά της Μουρμούρας»

Άννα Κουτσαφτίκη: «Ξέρουμε ότι είναι η τελευταία χρονιά της Μουρμούρας»

"Είναι η μακροβιότερη κωμική σειρά της ελληνικής τηλεόρασης, δεν ξέρω αν έχουμε φάει και τον... Φώσκολο" ανέφερε χιουμοριστικά η Άννα Κουτσαφτίκη

Στον καναπέ της εκπομπής «Δύο στη Μία» κάθισε το μεσημέρι του Σαββάτου η Άννα Κουτσαφτίκη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στη σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», αποκαλύπτοντας μάλιστα λεπτομέρειες για το τηλεοπτικό της μέλλον.

«Είναι η μακροβιότερη κωμική σειρά. Δεν ξέρω αν έχουμε φάει και τον Φώσκολο» ανέφερε χιουμοριστικά η Άννα Κουτσαφτίκη, ενώ σε ερώτηση για το εάν θα υπάρξει και 11ος κύκλος απάντησε: «Γνωρίζουμε ότι είναι η τελευταία χρονιά, η 10η της σειράς, είναι λίγο επετειακή, αλλά πάντα αφήνουμε και ένα παράθυρο ανοιχτό, γιατί πάμε καλά. Ο κόσμος συνεχίζει και το αγκαλιάζει το σήριαλ, οπότε δεν ξέρω».

Διαβάστε επίσης: «Στεναχωρήθηκα αλλά…»: Η πρώτη αντίδραση της Πετρογιάννη για την κόντρα με την Σπυροπούλου

Ποια είναι η σχέση της με τον ρόλο της Ξένιας που υποδύεται και ποια η άποψή της για τον τηλεοπτικό της σύζυγο, Μπάμπη;

Η Άννα Κουτσαφτίκη απαντά: «Είμαστε και οι δύο άνθρωποι του θεάτρου και ξαφνικά τα τελευταία έξι χρόνια κάνουμε τηλεόραση. Είμαστε καινούριοι σε αυτό το άθλημα και έχουμε πολύ μεγάλη χαρά» και σημειώνει: «Και ο Σπύρος και εγώ δεν έχουμε καμία σχέση με τους ρόλους που υποδυόμαστε, αλλά καμία. Ας πούμε εγώ δεν είμαι καθόλου της οργάνωσης, δεν είμαι καθόλου πρακτική».

Πηγή: Zappit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ