Η… Πετρούλα της Αργεντινής λέει τον καιρό και ανεβάζει τη θερμοκρασία! (pics+vid)

Η… Πετρούλα της Αργεντινής λέει τον καιρό και ανεβάζει τη θερμοκρασία! (pics+vid)

Τύφλα να έχει η δικιά μας η παλιά Πετρούλα! Την θυμάστε;

Το όνομα της είναι Σολ Πέρεζ είναι απο την Αργεντινή και όπως καταλάβατε λέει τον καιρό στην Αργεντίνικη τηλεόραση και συγκεκριμένα στο κανάλι 26! Φυσικά όπως και εσείς ξεκάθαρα μπορείτε να δείτε και δεν έχει καμία σχέση με τον Τάσο Αρνιακό του ΑΝΤ1.

Η πανέμορφη Σολ είναι 29 ετών έχει γεννηθεί στο Μπουένος Άιρες και συγκεκριμένα στις 16 Ιουλίου του 199. Είναι παρουσιάστρια τηλεοπτικών εκπομπών ενώ όσοι βιαστείτε να την κρίνεται η νεαρή ξανθιά κούκλα έχει σπουδάσει νομικά στο Πανεπιστήμιο του Μπουένος Άιρες.

Διαβάστε επίσης: Για αυτό τον ήθελε ο Μπαρτζώκας – Το πληθωρικό παιχνίδι του Φίλιπ Πετρούσεφ (vids)

Όταν τελείωσε το λύκειο η Σολ Πέρεζ αποφάσισε να σπουδάσει Νομικά, ενώ παράλληλα ξεκίνησε να να εργάζεται και σε μέσα ενημέρωσης. Σπούδασε για πέντε χρόνια στο Πανεπιστήμιο του Μπουένος Άιρες , αλλά λόγω επιπλοκών στο πρόγραμμα της διάκοψε τις σπουδές της, τις οποίες όμως τώρα συνεχίζει ξανά.

Είναι πολυτάλαντη, αφού εκτός από δικηγόρος, είναι παρουσιάστρια, δημοσιογράφος, παίκτρια ριάλιτι, ηθοποιός και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε! Εκεί όμως που ξεχωρίζει είναι όταν λέει στο κανάλι 26 τον καιρό! Τύφλα να έχει η Πετρούλα παιδιά!

Το 2014, έκανε την πρώτη της εμφάνιση στην τηλεόραση στην πρώτη σεζόν του νεανικού προγράμματος Combate, κάτι σαν light Survivor όπου ήταν μέλος της κόκκινης ομάδας, αλλά λίγο μετά την πρεμιέρα, η Σολ αποφάσισε να τα παρατήσει.

To κορίτσι του καιρού έχει πάνω από 6 εκατομμύρια ακόλουθους στον λογαριασμό της στο Instagram όπου εκεί μέσα πραγματικά θα πρέπει να πάρετε πρώτα υπογλώσσια πριν μπείτε για να την απολαύσετε.

Φυσικά λέει τον καιρό με τον δικό της ιδιαίτερο τρόπο και δεν αντιγράφει καθόλου τον Τάσο Αρνιακό στις στιλιστικές της επιλογές!

Απολαύστε την Σολ Πέρεζ:

Η Λατίνα παρουσιάστρια Sol Perez «αναστατώνει» με τις καμπύλες της τους τηλεθεατές (φώτο) – Pronews.gr

Sol Perez: Το σέξι κορίτσι από την Αργεντινή με τις πλούσιες καμπύλες – News.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ