Διάσημοι, ομαδικό σεξ και αποπλάνηση – Ποιες κατηγορίες πορνό αναζήτησαν οι Έλληνες το 2023

Διάσημοι, ομαδικό σεξ και αποπλάνηση – Ποιες κατηγορίες πορνό αναζήτησαν οι Έλληνες το 2023

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η λίστα με τις πόλεις που παρακολούθησαν το περισσότερο πορνό τη χρονιά που ολοκληρώνεται

Απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα για τις ερωτικές προτιμήσεις των Ελλήνων δίνει η μεγάλη ετήσια έρευνα της εταιρίας παραγωγής ταινιών για ενήλικες, «Sirina».

Με τι κριτήρια επέλεξαν οι Έλληνες τις ερωτικές ταινίες που παρακολούθησαν το 2023; Ποια πόλη της Ελλάδας στέφθηκε φέτος πρωταθλήτρια στη θέαση ερωτικών ταινιών; Ποια παρουσιάστρια έχρισαν «βασίλισσα» οι άντρες πρωταγωνιστές της Sirina και ποιον Έλληνα προτιμούν οι πρωταγωνίστριες της Sirina για παρτενέρ τους;

Διαβάστε επίσης: Για αυτό τον ήθελε ο Μπαρτζώκας – Το πληθωρικό παιχνίδι του Φίλιπ Πετρούσεφ (vids)

Σε όλες αυτές τις ερωτήσεις επιχειρεί να δώσει απάντηση η έρευνα της εταιρείας.

Οι Ελληνίδες προτιμούν σκηνές αποπλάνησης και ομαδικό

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν τα κριτήρια με τα οποία επιλέγουν τα δύο φύλα το είδος της ερωτικής ταινίας που θα παρακολουθήσουν. Σύμφωνα με την έρευνα, οι άντρες στη χώρα μας αγαπούν την κατηγορία teens 18+, δηλαδή ταινίες με νεαρές πρωταγωνίστριες, ενώ κάποιοι δίνουν βάση και στο σενάριο.

Δημοφιλείς στους άντρες είναι και οι ερωτικές ταινίες με μοντέλα ή διασημότητες, ενώ πολλοί προτιμούν και αυτές που περιλαμβάνουν σκηνές με πρωκτικό σεξ. Από την άλλη μεριά, οι Ελληνίδες επιλέγουν ερωτικές ταινίες με kinky σενάριο, απιστίες και σκηνές αποπλάνησης.

Ψηλά στις προτιμήσεις των γυναικών στη χώρα μας βρίσκονται οι ερωτικές ταινίες με λεσβιακές περιπτύξεις ή gangbang, δηλαδή συνεύρεση αρκετών αντρών ταυτόχρονα με μια γυναίκα.

Πρωταθλήτρια η Αθήνα

Επιπλέον, η Αθήνα αναδείχθηκε το 2023 πρωταθλήτρια στη θέαση ερωτικών ταινιών, με ποσοστό 42% στους άντρες και 38% στις γυναίκες, σύμφωνα πάντα με τα αποτελέσματα της έρευνας της Sirina.

Ακολούθησε η Θεσσαλονίκη, με ποσοστό 25% και 28% αντίστοιχα, η Πάτρα ήρθε τρίτη στο αντρικό κοινό με 13%, ενώ οι Σέρρες πήραν το «χάλκινο» στη γυναίκες, με 17%. Κρήτη, Λάρισα, Βόλος και Καλαμάτα φιγουράρουν επίσης στα στατιστικά της κατηγορίας των ανδρών, με ποσοστά 8%, 7%, 3% και 2% αντίστοιχα, ενώ Καλαμάτα, Κρήτη και Πάτρα υπάρχουν στη γυναικεία κατηγορία με 12%, 9% και 5%.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ