Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έκανε story με τα πόδια στον αέρα! Πόζες σε sexy διάθεση (pics)

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έκανε story με τα πόδια στον αέρα! Πόζες σε sexy διάθεση (pics)

Πιο sexy από ποτέ η Παναγιώταρου

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου απασχολεί τους πάντες με δύο πράγματα, το ένα είναι, για τις δηλώσεις που έκανε ο πρώην σύζυγος της για τον νυν σύντροφο της Στάθη Σχίζα και το άλλο για τις ερωτήσεις που έκανε εκείνη στον σύντροφο της, την ίδια ώρα ξεσηκώνει ξανά τα social media.

Η 29χρονη πλέον Αλεξάνδρα Παναγιώταρου που γεννήθηκε στην Τρίπολη πήρε την αγάπη της για την μόδα από την μητέρα της ήταν ιδιοκτήτρια καταστήματος ρούχων την ίδια ώρα που ο πατέρας της ήταν τεχνικός υπηρεσιών του Νοσοκομείου Τρίπολης.

Βέβαια στα 18 της έκανε το μεγάλο βήμα για την Αθήνα όταν πέρασε στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και συγκεκριμένα στο τμήμα Κοινωνιολογίας ενώ ταυτόχρονα μπήκε στα βαθιά όταν ξεκίνησε παράλληλα να ασχολείται με το μόντελινγκ και να δουλεύει, ως υποδοχή, σε διάφορα μαγαζιά.

Το ένα έφερε το άλλο και τελικά ως μοντέλο, εργάστηκε ακόμα και στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 ενώ έχει λάβει μέρος σε διαφημιστικά και video clips.

Η Αλεξάνδρα βέβαια έκανε και την προσπάθεια της ως ηθοποιός αφού έχει εμφανιστεί σε δύο επεισόδια της σειράς «Κάτι κουρασμένα παλικάρια» στην ταινία «Χαλβάη 5-0» κ.α.

Μεγάλη δημοτικότητα βέβαια κέρδισε μέσα απο το J2US όπου μαζί με την Κατερίνα Λιόλιου κατέκτησαν την πρώτη θέση στο μουσικό σόου, νίκη που την έκανε ακόμα πιο γνωστή.

Φυσικά έχει προκαλέσει πανικό και με την συμμετοχή της στο ριάλιτι του ΑΝΤ1 Φάρμα, όπου μπορεί να έμεινε πολύ μικρό χρονικό διάστημα κατάφερε όμως να ανεβάσει για λίγο τα νούμερα τηλεθέασης και φυσικά τα δικά της νούμερα στα social media.

Η εντυπωσιακή τηλεπερσόνα και επιχειρηματίας διαθέτει έναν πολύ εντυπωσιακό και ταυτόχρονα δυναμικό λογαριασμό στo instagram, όπου εκτός από τις προσωπικές της στιγμές, μοιράζεται με τους θαυμαστές της και τις επαγγελματικές.

Λογικό θα μου πείτε, αφού η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου από εκεί μέσα κάνει τις περισσότερες δουλειές της και εκεί μέσα έχει κάνει σχεδόν όλη την Ελλάδα να μένει άφωνη με τις φωτογραφίες της.

Το ίδιο έκανε ξανά με μια ανάρτηση στο story του προφίλ της που πραγματικά τράβηξε ξανά όλα τα βλέμματα πάνω της.

Δείτε την εδώ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ