Sin Boy και Light: Νέος πόλεμος με απίστευτους χαρακτηρισμούς

Sin Boy και Light: Νέος πόλεμος με απίστευτους χαρακτηρισμούς

Η κόντρα των δύο τραγουδιστών της trapp συνεχίζεται με αμείωτη ένταση

Εκτός ελέγχου είναι πλέον η σύγκρουση μεταξύ τραγουδιστών trapper, και ειδικά μεταξύ Sin Boy και Light. Οι ύβρεις έχουν ξεφύγει από κάθε λογική και η κόντρα συνεχίζεται με αμείωτη ένταση.

Θυμίζουμε ότι πριν από μερικές εβδομάδες στο live του ο Light αποκάλεσε δημόσια τον Sin Boy «πουτ@ν@». Και τώρα ήρθε η σειρά του Αλβανού τράπερ να φτιάξει ένα βιντεάκι για να απαντήσει στον Light τον οποίο παρομοιάζει τον «NeroGreco» με κότα, ενώ δε δίστασε να προχωρήσει και σε χυδαία σχόλια σχετικά με τον «τρόπο που ο Light κάνει καριέρα και συνεργασίες».

Διαβάστε επίσης: Εσύ ξέρεις την αδερφή της Γουάντα Νάρα; Φοράει τη φανέλα του Μαραντόνα και του Λιονέλ Μέσι, κάνει μπάνιο και βλέπει μπάλα (pics)

«Καλησπέρα σας, είμαι εδώ με τον Light, ήρθα να μιλήσουμε…», ακούγεται να λέει σε νέο του story, μόνο που στο φόντο οι ακόλουθοί του δεν είδαν κανέναν Light παρά μόνο… κότες!

Και δεν έμεινε εκεί, αλλά προχώρησε σε αναρτήσεις χυδαίου περιεχομένου, με λόγια τα οποία… δεν αναπαράγονται.

Ο Light, από τη μεριά του, αυτή τη φορά προτίμησε να μην απαντήσει.

Προς το παρόν τουλάχιστον, αλλά η διαμάχη έχει παρελθόν.

Οταν και ο Sin Boy ξεσπούσε κατά του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ανέφερε μεταξύ άλλων: “Δεν είναι τυχαίο που αγαπημένος του ράπερ είναι μαύρος”, φωτογραφίζοντας τον Light.

Ο Light σαφώς και δεν άφησε ασχολίαστα τα stories toy Sin Boy, απαντώντας του σε εκρηκτικό ύφος, στολίζοντας τον με κοσμητικά επίθετα:

Τελικώς, όπως φαίνεται η κόντρα δεν σταματάει εκεί. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης “Salonica Music Finest” ήρθε η στιγμή οι Mad Clip και Ypo να τραγουδήσουν το mega-hit του 2019, “Mama”. Ο Light πήρε το μικρόφωνο και είπε: “Αγαπώ τον αδερφό μου τον Mad Clip, αγαπώ τον αδερφό μου Υποχθόνιο, αλλά γ@μω τον Sin Boy” και έγινε… χαμός

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ