Δύσκολες ώρες για την Πίτσα Παπαδοπούλου (pic)

Δύσκολες ώρες για την Πίτσα Παπαδοπούλου (pic)

Τι έχει συμβεί;

Πολύ δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για την Πίτσα Παπαδοπούλου, η οποία γνωστοποίησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια πολύ δυσάρεστη είδηση.

Η σπουδαία κυρία του ελληνικού πενταγράμμου αναγκάστηκε να αποχαιρετήσει για τελευταία φορά ένα πολύ κοντινό της πρόσωπο, μια απώλεια που θα της στοιχήσει πολύ. Πρόκειται για έναν άνθρωπο, που πορεύθηκε στο πλευρό της Πίτσας Παπαδοπούλου περισσότερα από 40 χρόνια.

Η Πίτσα Παπαδοπούλου έχασε αγαπημένο της πρόσωπο

Ο λόγος για την Μαρία Πνευματικού, η οποία δεν ήταν απλώς η γυναίκα που της έκανε δημόσιες σχέσεις ή που την προστάτευε σε κάθε βήμα της, αλλά ήταν η ίδια η οικογένειά της.

«Έχω χάσει τη γη κάτω από τα πόδια μου. Η Μαρία ήταν ένας πολύ σπουδαίος άνθρωπος, που αγαπήθηκε από όλους όσοι τη γνώριζαν. Θα μου λείψει πάρα πολύ», φαίνεται πως είπε στην εφημερίδα η Πίτσα Παπαδοπούλου, λίγο μετά το τέλος της εξοδίου ακολουθίας.

Η τραγουδίστρια προχώρησε και σε δύο σπαρακτικές αναρτήσεις μέσα από το Facebook, μέσα από τις οποίες αποχαιρέτησε την αγαπημένη της φίλη.

«Αγαπημένο μου Μαράκι. Φίλη μου και αδερφή μου! Είναι μεγάλη η απώλειά σου, όλα αυτά τα χρόνια ήσουν δίπλα μου στα καλά και στα δυσάρεστα. Δυστυχώς, “έφυγες” και μας πίκρανες όλους με τη φυγή σου. Αγαπήθηκες τόσο πολύ από όλο τον κόσμο και η λύπη είναι μεγάλη. Κανείς δεν περίμενε να ακούσει ότι δεν θα σε ξαναδούμε, αλλά θα ζεις πάντα στις καρδιές και στο μυαλό μας. Σε ευχαριστώ για όλα τα καλά σου και θα είσαι πάντα δίπλα μου, κι ας μην μπορώ να σε δω. Καλό ταξίδι στην αιωνιότητα, Μαρία μου. Θα σε έχω πάντα στην καρδιά μου», έγραψε χαρακτηριστικά η Πίτσα Παπαδοπούλου δημοσιεύοντας μια κοινή τους φωτογραφία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ