Χαμός με μοντέλο που προτείνει αποκαλυπτικό φόρεμα για… κηδείες – «Ο θείος μου θα είχε αναστηθεί…» (vids)

Χαμός με μοντέλο που προτείνει αποκαλυπτικό φόρεμα για… κηδείες – «Ο θείος μου θα είχε αναστηθεί…» (vids)

«Είναι εξαιρετικά μέτριο και καλυμμένο, επομένως είναι τέλειο»

Χαμός επικρατεί τις τελευταίες ώρες στα social media, με ένα μοντέλο, το οποίο επιχειρώντας να διαφημίσει την εταιρεία ρούχων του στο διαδίκτυο προτείνει… αποκαλυπτικά ρούχα που μπορούν αν φορούν γυναίκες στις κηδείας.

Η γυναίκα που διατηρεί λογαριασμό στο TikTok με το όνομα EdgyLittlePieces έβαλε ένα μαύρο φόρεμα με λεπτές τιράντες που σταυρώνουν στο λαιμό και τονίζουν το στήθος της, ενώ ανέβασε και σχετικό βίντεο με το οποίο προωθεί τη δημιουργία της, σύμφωνα με τη nypost.com.

«Είναι εξαιρετικά μέτριο και καλυμμένο, επομένως είναι τέλειο για κηδεία» είπε και πρόσθεσε ότι «μπορείτε να σφίξετε τις τιράντες για να το κάνετε ‘σούπερ μέτριο’ για την κηδεία και μετά να το χαλαρώσετε για πάρτι».

Τα σχόλια λοιπόν έπεσαν «βροχή», με πολλούς χρήστες να κατακρίνουν την επιλογή της και να αναφέρουν πως είναι «τελείως ακατάλληλο» για μια τέτοια περίσταση.

«Ο θείος μου θα είχε αναστηθεί αν εμφανιζόμουν έτσι» έγραψε ένας χρήστης και ένας άλλος πρόσθεσε πως «εγώ θα ήμουν στο φέρετρο, αν έβαζα αυτό το φόρεμα».

Παρόλα αυτά, το αμερικανικό δημοσίευμα αναφέρει ότι μερικοί χρήστες αντιλήφθηκαν το αστείο του μοντέλου για να προωθήσει το ρούχο και γέλασαν με την ανάρτηση της.

«Το γεγονός ότι οι άνθρωποι πιστεύουν ότι μιλάς σοβαρά είναι αστείο. Φαίνεσαι καταπληκτική όμως» ανέφερε ένας χρήστης του TikTok.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ