Τα «έσπασε» στον Διονύση Σχοινά η Αννα Βίσση για την ονομαστική της γιορτή – Παρέα με τον Τζέιμς Φράνκο

Τα «έσπασε» στον Διονύση Σχοινά η Αννα Βίσση για την ονομαστική της γιορτή – Παρέα με τον Τζέιμς Φράνκο

Μια ξεχωριστή ημέρα ήταν η χτεσινή για την Άννα Βίσση, καθώς είχε την ονομαστική της γιορτή.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια, Άννα Βίσση, από το πρωί δέχθηκε ευχές και μηνύματα από πολλούς φίλους αλλά και φανς. Και το βράδυ όμως φρόντισε να το γιορτάσει με τον καλύτερο τρόπο. Με ένα ξέφρενο πάρτι στο μαγαζί όπου κάνει τις εμφανίσεις του ο Διονύσης Σχοινάς έχοντας στο πλευρό της τους καλύτερους της φίλους και την αδερφή της.

Το εντυπωσιακό πάρτι της Αννας Βίσση, οι πόζες με τον Τζέιμς Φράνκο

Σε μία από τις σπάνιες βραδινές της εξόδους η Άννα Βίσση διασκέδασε στο Box με τις επιτυχίες του Διονύση Σχοινά. Δίπλα της βρέθηκαν καλοί φίλοι, μεταξύ των οποίων ο Τζέιμς Φράνκο με τη σύντροφό του, Izabel Pakzad και ο Χρύσανθος Πανάς.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο James Franco διασκεδάζει αλά ελληνικά, αφού το καλοκαίρι βρέθηκε στο θέατρο Αλσος, στη συναυλία της Αννας Βίσση.

Η Αννα Βίσση με κόκκινο σατέν πουκάμισο και μαύρο παντελόνι ήταν υπέρλαμπρη και σε μεγάλα κέφια. Ολοκλήρωσε το look της με εντυπωσιακα κοσμήματα.

Τη Δευτέρα θα κυκλοφορήσει το νέο τραγούδι της Άννας Βίσση, ενώ την Τρίτη θα κάνει ένα εντυπωσιακό φινάλε στο Madwalk. Την Παρασκευή ξεκινά τις εμφανίσεις της στο στέκι της, το «Hotel Ερμού».

Πηγή: iefimerida.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ