«Δεν θέλω να σκεφτώ ότι…» – Η αιχμηρή αντίδραση της Φαίης Σκορδά (vid)

«Δεν θέλω να σκεφτώ ότι…» – Η αιχμηρή αντίδραση της Φαίης Σκορδά (vid)

Τι συνέβη;

Οι δηλώσεις που έκανε ο Νίκος Συρίγος στο Breakfast@Star για την Φαίη Σκορδά προκάλεσαν αρκετά σχόλια.

Ο δημοσιογράφος μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Star πως «εμπιστεύτηκα το ένστικτό μου και δεν συνεργάστηκα με τη Φαίη Σκορδά, δεν θέλω να φαίνεται ότι πηδάω από το ένα κλαδί στο άλλο».

Στη συνέχεια, ο Νίκος Συρίγος έκανε μία ανάρτηση, στην οποία αποδίδει το πώς διατυπώθηκε η φράση στο μοντάζ και στα site. Κάπως έτσι το θέμα έφτασε στο Πρωινό και απάντησε η Φαίη Σκορδά.

«Τα site αναπαρήγαγαν αυτά που είπε. Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να σκεφτώ ότι έγινε μοντάζ από κάποιο συνάδελφο για να φανεί κάτι άλλο, για μένα αυτό δεν υπάρχει ούτε θεωρώ ότι τα παιδιά στο Star θα έκαναν κάτι τέτοιο από πρόθεση. Ίσως να έγινε λάθος στον τρόπο που έγινε το μοντάζ, δεν έγινε σκόπιμα και δεν θα ήθελα να μείνουμε σε αυτό το κομμάτι», είπε η Φαίη Σκορδά και συνέχισε:

«Όντως είχαμε κάνει μία κουβέντα τον Ιούλιο. Σαφώς αισθάνθηκε άσχημα όταν διαβάζεις αυτόν τον τίτλο γιατί δεν σε τιμά όταν λες κάτι τέτοιο. Κρατάω την πολύ ωραία σχέση που έχουμε. Πολύ γλυκό αυτό που έκανε γιατί θα μπορούσε να μην πει και τίποτα».

Δείτε όσα συνέβησαν…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ