Η Μαριέττα Χρουσαλά στεναχώρησε πολλούς με αυτό που είπε (vid)

Η Μαριέττα Χρουσαλά στεναχώρησε πολλούς με αυτό που είπε (vid)

Η Μαριέττα Χρουσαλά εδώ και πολλά χρόνια έχει αποτραβηχτεί από την ελληνική τηλεόραση, αφού με τον σύζυγο της και επιχειρηματία Λέων Πατίτσα, με τον οποίο έχει παντρευτεί από το 2010, ζουν μόνιμα στο εξωτερικό. Η εντυπωσιακή πρώην παρουσιάστρια και μοντέλο συχνά πυκνά μέσα στον χρόνο θα κάνει διακοπές στην Ελλάδα, αλλά και μερικές εμφανίσεις που […]

Η Μαριέττα Χρουσαλά εδώ και πολλά χρόνια έχει αποτραβηχτεί από την ελληνική τηλεόραση, αφού με τον σύζυγο της και επιχειρηματία Λέων Πατίτσα, με τον οποίο έχει παντρευτεί από το 2010, ζουν μόνιμα στο εξωτερικό.

Η εντυπωσιακή πρώην παρουσιάστρια και μοντέλο συχνά πυκνά μέσα στον χρόνο θα κάνει διακοπές στην Ελλάδα, αλλά και μερικές εμφανίσεις που θα μας κάνουν να πιστέψουμε ότι θα την ξαναδούμε να επιστρέφει στην τηλεόραση.

Χτες μάλιστα βρέθηκε στα MadWalk όπου και είχε αναλάβει την παρουσίαση της εκδήλωσης με πολλούς να μιλάνε για κίνηση επιστροφής!

Η ίδια Μαριέττα Χρουσαλά μιλά στην κάμερα για την παρουσίαση του MadWalk αλλά και για την πιθανή επιστροφή της στην τηλεόραση και αποκάλυψε το τηλεοπτικό της μέλλον!

Δείτε τι αποκαλύπτει για τη σχέση της με τον άντρα της στο βίντεο που ακολουθεί:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ