Salt Bae: Απίστευτο κράξιμο από πελάτη του – «Σέρβιρε και μιλούσε στο τηλέφωνο»

Salt Bae: Απίστευτο κράξιμο από πελάτη του – «Σέρβιρε και μιλούσε στο τηλέφωνο»

«Μας έβαλε να πληρώσουμε 600 δολάρια για να έρθει να κόψει την μπριζόλα στο τραπέζι μας», τόνισε ο δυσαρεστημένος πελάτης

«Τα έχωσε» στον Salt Bae ένας πελάτης του στη Ντόχα. Ο Τούρκος χασάπης και σεφ, μετά την κατακραυγή που προκάλεσε όταν «εισέβαλε» στον αγωνιστικό χώρο στην τελετή λήξης του Μουντιάλ, τώρα έρχεται ξανά στο προσκήνιο, πάλι για λάθος λόγους.

Αυτή τη φορά, επειδή ήταν αγενής σε παρέα που βρέθηκε στο εστιατόριο του στη Ντόχα, η οποία μάλιστα τον πλήρωσε αδρά για να τη σερβίρει.

Σε βίντεο που ανέβασε στο TikTok, o Εχτισάμ Αζίζ ανέφερε ότι πλήρωσε στον Νουσρέτ Γκιοκτσέ -όπως είναι το κανονικό όνομά του- 600 δολάρια μόνο για να φέρει και να κόψει με τον γνωστό θεατρικό του τρόπο το κρέας στο τραπέζι. Ωστόσο, εκείνος φορούσε τα ακουστικά του και φαινόταν να μιλάει με κάποιον στο τηλέφωνο.

«Φαινόταν να μιλάει με κάποιον στο τηλέφωνο. Τεράστια ασέβεια. Μας έβαλε να πληρώσουμε 600 δολάρια για να έρθει να κόψει την μπριζόλα στο τραπέζι μας», σχολιάζει χαρακτηριστικά ο πελάτης στην ανάρτησή του.

@ehtisham_aziz0 Saltbae guy review Qatar 📝🇶🇦 food was extremely expensive and staff was very rude (1.7/10) 😡🙄 #fyp #fypシ #xyzbca #saltbae #argentina🇦🇷 #saltbaeworldcup #review #dxb #tiktoksouthafrica ♬ Call Out My Name – The Weeknd

Η συμπεριφορά στο Μουντιάλ που προκάλεσε αντιδράσεις

Ο γνωστός σεφ τις προηγούμενες ημέρες βρέθηκε ξανά στο στόχαστρο των χρηστών του διαδικτύου για όσα έκανε στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ. Συγκεκριμένα, ο Τούρκος λίγα λεπτά μετά την απονομή εισέβαλλε στον αγωνιστικό χώρο και πλησίασε τους ποδοσφαιριστές της Αργεντινής προσπαθώντας να φωτογραφηθεί μαζί τους.

Μάλιστα, έφτασε στο σημείο να κυνηγήσει και να τραβήξει τον Μέσι για μια selfie και να σπάσει τους κανόνες πιάνοντας το βαρύτιμο τρόπαιο, κάτι που επιτρέπεται μόνο σε μια μικρή ομάδα ανθρώπων.

Δεν σταμάτησε όμως εκεί. Στη συνέχεια, πόσταρε τα κατορθώματά του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Αν και τα likes έπεσαν «βροχή», οι followers του -και όχι μόνο- τον επέκριναν για τη συμπεριφορά του και παράλληλα τα έβαλαν με τη FIFA, που επέτρεψε να συμβεί κάτι τέτοιο.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η πολύ στενή φιλία του Νουσρέτ με τον πρόεδρο της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, ήταν αυτή που του εξασφάλισε το πάσο να εισέρχεται σε όλες τις περιοχές του σταδίου. Μάλιστα ο επιχειρηματίας Σάϊμον Τζόρνταν, πρώην ιδιοκτήτης της Κρίσταλ Πάλας έκανε λόγο για απόλυτη ευνοιοκρατία της FIFA απέναντι στον Salt Bae.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ