Κατάσκοπος Κνολ: H θεωρία Σέρβου καθηγητή για την Κροάτισσα που αναστάτωσε το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Κατάσκοπος Κνολ: H θεωρία Σέρβου καθηγητή για την Κροάτισσα που αναστάτωσε το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Η πιο σέξι οπαδός του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ ήταν τελικά κατάσκοπος των Κροατών;

Η Ιβάνα Κνολ πήρε φόρα και δεν σταματά να ταράζει τα νερά. Μετά τα γήπεδα του Κατάρ στα οποία εμφανιζόταν με λάτεξ που έφεραν πάνω τους τα χαρακτηριστικά ερυθρόλευκα κουτάκια της Κροατίας κρύβοντας μόνο τα απαραίτητα, τώρα πέρασε τον Ατλαντικό βάζοντας σκοπό να αναστατώσει και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Στην ιστορία της Κνολ που κατάφερε να γίνει διάσημη και να αυξήσει σημαντικά τα έσοδά της από τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης ανεβαίνοντας στο κύμα της δημοτικότητας του Παγκοσμίου Κυπέλλου, υπάρχει μια παρένθεση την οποία άνοιξε ο Σέρβος καθηγητής Ιλια Καϊτέζ εν μέσω Μουντιάλ.

 

Κοινωνιολόγος, φιλόσοφος, παιδαγωγός και απόστρατος αξιωματικός, ο Ιλια Καϊτέζ ανέφερε σε εκπομπή τηλεοπτικού δικτύου της χώρας του πως πίσω από την Κνολ βρίσκονται μυστικές υπηρεσίες που θέλουν το κακό της Σερβίας.

«Δεν υπάρχουν συμπτώσεις στη ζωή και στην πολιτική. Κάποιοι θα σκεφτούν πως είναι προσωπικό της σχέδιο αλλά αργότερα θα αποδειχτεί ότι πρόκειται για ένα καλά σχεδιασμένο πρότζεκτ πίσω από το οποίο βρίσκονται σοβαρές υπηρεσίες πληροφοριών, κυρίως Δυτικών των οποίων υπεργολάβος σε αυτούς τους τομείς είναι η κροατική υπηρεσία πληροφοριών», ήταν η άποψη που διατύπωσε ο Καϊτέζ.

Ο Σέρβος καθηγητής θεωρεί πως η περίπτωση της Κνολ ήταν πολύ καλά μελετημένη. «Αυτό που προσελκύει τους περισσότερους ανθρώπους είναι το γυμνό που αγγίζει τα όρια της πορνογραφίας. Και τότε είναι ένα δόλωμα για τον ανδρικό πληθυσμό, έτσι ώστε να γίνει το επόμενο βήμα το οποίο είναι διακριτικά δοσολογημένο μάρκετινγκ υπέρ της Κροατίας και της δυτικής δημοκρατίας και θα αποδειχτεί πως είναι εναντίον των Σέρβων. Υπάρχει ένα συλλογικό παθολογικό μίσος και στο τέλος αυτές οι έξαλλες εικόνες θα στραφούν υπέρ της Κροατίας, της ανεξαρτησίας της και της νέο-ιδεολογίας της Ουστάσι και εναντίον ημών των Σέρβων». 

Προς το παρόν η όμορφη Κροάτισσα συνεχίζει να αυξάνει τους ακολούθους της που έχουν φτάσει αισίως τα 3,6 εκατομμύρια και ταυτόχρονα να ανεβάζει τα κασέ της στις διαφημίσεις.

Πηγή: in.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ