Η Παπαρίζου καθήλωσε τα πλήθη με το διάφανο φόρεμα πάνω στη σκηνή! (pics)

Η Παπαρίζου καθήλωσε τα πλήθη με το διάφανο φόρεμα πάνω στη σκηνή! (pics)

Μας έκανε να... παραμιλάμε η Έλενα Παπαρίζου!

Για μία ακόμα φορά η number one τραγουδίστρια της Ελλάδας Έλενα Παπαρίζου κατάφερε με την εμφάνισή της να καθηλώσει τους θαμώνες το νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανίζεται μαζί με το συγκρότημα Mέλισσες.

Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια κατάφερε με την  στιλιστική εμφάνισή της  να τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω της από το διάφανο φόρεμα που έβαλε ήταν πραγματικά καθηλωτικό.

Για ακόμα μια φορά η Έλενα Παπαρίζου ανέβηκε στην σκηνή και ερμήνευσε τις επιτυχίες της έχοντας πολλές φορές στο πλευρό της τον Χρήστο Μάστορα, με το κοινό όπως ήταν αναμενόμενο να την αποθεώνει για ακόμα μια φορά όντας πραγματικά εκστασιασμένο μαζί της.

Καθηλώνει με την εμφάνισή της η Έλενα Παπαρίζου

Κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι η πανέμορφη Έλενα είναι μία από τις πιο ταλαντούχες και εντυπωσιακές παρουσίες της ελληνικής μουσικής σκηνής και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει μοίρασε απλόχερα εντυπωσιακές εικόνες μέσα από τα social media.

Το ταλέντο της στη μουσική είναι αδιαμφισβήτητο,  όπως και η σκηνική της παρουσία,  τα οποία κάνουν τους πάντες να υποκλίνονται στο ταλέντο της το εκρηκτικό ταπεραμέντο της και τη φανταστική φωνή της.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η πανέμορφη τραγουδίστρια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ