Η Έλενα Παπαρίζου μας κάνει το… καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο – Η «καυτή» φωτογραφία

Η Έλενα Παπαρίζου μας κάνει το… καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο – Η «καυτή» φωτογραφία

Η διάσημη τραγουδίστρια είχε κέφια και θέλησε να… μας κάνει ένα μεγάλο δώρο!

Η Έλενα Παπαρίζου είναι μια από τις αγαπημένες τραγουδίστριες του κοινού ενώ παράλληλα το ταλέντο της δεν μπορεί να αμφισβητηθεί. Είναι μια από τις καλλιτέχνιδες που έχει χαρίσει στην ελληνική μουσική βιομηχανία τραγούδια και εμφανίσεις αξέχαστες.

Η τραγουδίστρια έχει ερμηνεύσει κομμάτια που έχουν γίνει μεγάλες επιτυχίες και φυσικά κάθε της εμφάνιση είναι εντυπωσιακή. Οι φανατικοί θαυμαστές της την ακολουθούν πιστά σε κάθε της επαγγελματικό βήμα ενώ η συναυλίες της γεμίζουν με κόσμο.

Αυτή τη φορά, η Έλενα Παπαρίζου μας εντυπωσίασε και με την ομορφιά της, καθώς ανέβασε μία γιορτινή και σούπερ σέξι φωτογραφία στο Instagram.

Ιδού!

«Σείστηκε» η Ολλανδία με την εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου

Τον προηγούμενο μήνα η Έλενα Παπαρίζου εμφανίστηκε στην σκηνή του θρυλικού Ziggo Dome στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας, με αφορμή το Het Grote Songfestivalfeest – ένα τρίωρο φεστιβάλ με live εμφανίσεις από superstars της Eurovision.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια ερμήνευσε φυσικά το «My Number One», ακολουθώντας και την χορογραφία του Φωκά Ευαγγελινού και όπως ήταν αναμενόμενο αποθεώθηκε από το Ολλανδικό κοινό.

Λίγο αργότερα, στη σκηνή ανέβηκε και ο Νίκος Παναγιωτίδης για να τραγουδήσουν ως Antique, παρουσιάζοντας το Die For You.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ