Πρωτοφανής σφαγή on air στην εκπομπή της Καινούργιου: Σηκώθηκε και έφυγε ο Ανδρέας Μικρούτσικος (vid)

Πρωτοφανής σφαγή on air στην εκπομπή της Καινούργιου: Σηκώθηκε και έφυγε ο Ανδρέας Μικρούτσικος (vid)

Τι συνέβη; - Δείτε το βίντεο

Πανικός επικράτησε στον αέρα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να βγαίνει εκτός εαυτού και να αποχωρεί από το στούντιο την ώρα που η εκπομπή ήταν στον αέρα.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος κλήθηκε να σχολιάσει της δηλώσεις της νέας εκπομπής που ετοιμάζει η Μαρία Ηλιάκη, η οποία θα προβληθεί είτε στον ΑΝΤ1 είτε στο Μακεδονία TV.

Διαβάστε επίσης: Μάιλι Σάιρους: Παρουσιάζει το νέο της κομμάτι… γυμνή στη ντουζιέρα της (vid)

Σε αυτό το πλαίσιο, ο γνωστός παρουσιαστής αποκάλυψε ότι έχει κληθεί να μιλήσει στο πλαίσιο της εν λόγω εκπομπής. Τότε, τον λόγο πήρε η Χρύσλα Γεωργακοπούλου, η οποία τον ρώτησε «πόσες ώρες;»

Αυτό το σχόλιο της δημοσιογράφου, ενόχλησε έντονα ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος σηκώθηκε την ώρα που η εκπομπή ήταν στον αέρα και αποχώρησε. Η Κατερίνα Καινούργιου, μη μπορώντας να καταλάβει τι έχει συμβεί, έδωσε σήμερα για διαφημίσεις, ενώ παρακαλούσε τον κ. Μικρούτσικο να επιστρέψει στο στούντιο.

Δείτε τι συνέβη  

Μετά την επιστροφή από το διαφημιστικό διάλειμμα ο Ανδρέας Μικρούτσικος είχε επιστρέψει στη θέση του και κλήθηκε να σχολιάσει αυτό που τον ενόχλησε.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ