Το σχόλιο της Dakota Johnson για τον κανιβαλισμό που δίχασε το Twitter

Το σχόλιο της Dakota Johnson για τον κανιβαλισμό που δίχασε το Twitter

«θα ήμουν μια ακόμα γυναίκα που προσπάθησε να φάει ο Armie Hammer», είπε η ηθοποιός και κάποιοι γέλασαν ενώ άλλοι τη γιούχαραν

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν τις τελευταίες ώρες οι δηλώσεις της Dakota Johnson από την έναρξη του Κινηματογραφικού Φεστιβάλ του Sundance στη Γιούτα των ΗΠΑ.

Η 33χρονη ηθοποιός κλήθηκε να μιλήσει και να βραβεύσει με το International Icon Award τον σκηνοθέτη Luca Guadagnino αλλά έκανε ένα σχόλιο που άλλοι το βρήκαν αστείο και άλλοι το κατέκριναν.

«Ήταν εδώ στο Sundance το 2017 που το κοινό είδε μία ταινία που διακρίνεται μοναδικά από την εμβληματική προσέγγιση του Luca στην αφήγηση ιστοριών. Το όραμα και το στιλ του έγινε το Call Me by Your Name. Δυστυχώς, δεν έπαιζα σε αυτή την ταινία. Ήταν κρίμα. Ο Luca μού είχε ζητήσει να παίξω το ροδάκινο αλλά τα προγράμματά μας δεν έβγαιναν. Ευτυχώς, γιατί μετά θα ήμουν μία ακόμα γυναίκα που ο Armie Hammer προσπάθησε να φάει», είπε η Dakota Johnson.

«Έχουν περάσει 5 χρόνια από την πρεμιέρα αυτής της ταινίας και ο Luca δεν έχει σταματήσει να μας ταξιδεύει σε ενθουσιώδη μέρη. Ποιος ήξερε ότι ο κανιβαλισμός θα αποδεικνυόταν τόσο δημοφιλής;», πρόσθεσε η ίδια.

Σημειώνεται, ότι στην ταινία ο Timothée Chalamet έχει μία σεξουαλική περίπτυξη με το ροδάκινο, το οποίο στη συνέχεια τρώει ο Armie Hammer, που το 2021 πολλές γυναίκες  κατηγόρησαν για σεξουαλική κακοποίηση.

To Twitter έσπευσε να σχολιάσει το «χιούμορ» της Dakota Johnson. «Δεν την αντέχω», «Χαζό σχόλιο, ειδικά όταν έχεις πρωταγωνιστήσεις στις 50 αποχρώσεις του γκρι», «Υποστηρίζει τον κανιβαλισμό», «Το να κάνεις αστεία με τον κανιβαλισμό δεν είναι αστείο», είναι μόνο κάποια από τα σχόλια των χρηστών.

Το viral βίντεο με τις δηλώσεις

Η αρχή του τέλους του Armie Hammer

Η καριέρα του ξεκίνησε να καταρρέει το 2021, όταν πρώην ερωμένη του κατήγγειλε ότι τη βίασε.

«Με ανάγκασε να κάνω τρομακτικά πράγματα, κάποια στιγμή χτυπούσε το πρόσωπο μου σε έναν τοίχο, νόμιζα ότι θα με σκότωνε», αποκάλυψε.

Η νεαρή γυναίκα είπε επίσης πως γνώρισε τον διάσημο ηθοποιό μέσω Facebook το 2016 και πως η φρικτή συμπεριφορά του την οδήγησε στο να σκεφτεί να αυτοκτονήσει: «Έχασα κάθε ενδιαφέρον για να ζήσω. Ήθελα απλώς να σταματήσει ο πόνος», ανέφερε.

Στη συνέχεια, τα στόματα άνοιξαν και αρκετές γυναίκες μίλησαν δημοσίως για όσα είχαν ζήσει με τον σταρ του Χόλυγουντ. Στη δημοσιότητα ήρθαν και μηνύματα που τους έστελνα και τα οποία φανέρωναν σεξουαλικές φαντασιώσεις με τάσεις βίας και κανιβαλισμού.

Ακολούθησε και έρευνα από την Αστυνομία του Λος Άντζελες. Ο ίδιος αρνήθηκε και συνεχίζει μέχρι και σήμερα να αρνείται όλες τις κατηγορίες και κάνει λόγο για «συναινετικό σεξ» ενώ αποσύρθηκε από τα γυρίσματα μίνι σειράς με τίτλο «The Offer» αλλά και από τη ρομαντική κωμωδία «Shotgun Wedding», στην οποία θα συμπρωταγωνιστούσε με τη Τζένιφερ Λόπεζ.

Σήμερα, οι φήμες τον θέλουν να εργάζεται ως πωλητής χρονομεριδίων για λογαριασμό ενός θερέτρου στα νησιά Κέιμαν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ