Survivor All Star: Πρίαμος και Καλύβα συναντιούνται κρυφά στη ζούγκλα – «Δεν γυρνάμε εκπομπή ερωτικού περιεχομένου» (vid)

Survivor All Star: Πρίαμος και Καλύβα συναντιούνται κρυφά στη ζούγκλα – «Δεν γυρνάμε εκπομπή ερωτικού περιεχομένου» (vid)

«Γιατί χάνονται συγκεκριμένη ώρα με το που πέφτει ο ήλιος;» αναφέρει ο Νίκος Μπάρτζης στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης

To Surivor All Star έχει ξεκινήσει με πολλά απρόοπτα.

Στο επεισόδιο της Κυριακής 22 Ιανουαρίου, ο Γιώργος Λιανός φαίνεται πως θα κάνει μια παρατήρηση στον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και την Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα.

Όπως φαίνεται στο νέο τρέιλερ που κυκλοφόρησε, ο παρουσιαστής θα μιλήσει στους δύο παίκτες, επειδή συναντιούνται κρυφά στη ζούγκλα.

Διαβάστε επίσης: Madison Beer: Πιο σέξι από ποτέ… κολάζει και Αγίους! (pics)

Μάλιστα, εκεί υπάρχει μια καλύβα, στην οποία τους έχει εντοπίσει η κάμερα του Survivor να μπαίνουν.

«Βλέπω δύο συγκεκριμένους παίκτες να κινούνται καθημερινά μέσα από τη ζούγκλα. Δεν πεινάμε τσάμπα εδώ, ούτε άλλη εκπομπή ερωτικού περιεχομένου γυρνάμε», ακούγεται να λέει ο Σπύρος Μαρτίκας.

«Γιατί χάνονται συγκεκριμένη ώρα με το που πέφτει ο ήλιος;», αναρωτιέται με τη σειρά του ο Νίκος Μπάρτζης στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης.

Στο συμβούλιο του νησιού, ο Γιώργος Λιανός θα επιπλήξει τους δύο παίκτες για τις συναντήσεις τους. «Όπως ξέρετε πολύ καλά, το Survivor έχει κάποιους κανόνες και παραβιάστηκαν συγκεκριμένα από δύο παίκτες», είπε.

«Δεν το θεωρώ καν παράβαση, δεν έφυγα να πάω σε κανένα χωριό, σε καμία πόλη, δεν πήρα φαγητό, άρα… », απάντησε ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, με τον παρουσιαστή να τον ρωτάει τον λόγο που συναντήθηκαν.

Τότε, η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα του απαντά: «Με τον Μάριο έχουμε μια ιδιαίτερη συμπάθεια».

Πηγή: Protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ