Ιωάννα Τούνη: «Ο θηλασμός είναι ό,τι πιο δύσκολο έχω κάνει στη ζωή μου»

Ιωάννα Τούνη: «Ο θηλασμός είναι ό,τι πιο δύσκολο έχω κάνει στη ζωή μου»

«Χίλια μπράβο στις μαμάδες, δεν ήξερα τι τραβάτε...»

Μανούλα έγινε πρόσφατα η Ιωάννα Τούνη. Η γνωστή influencer και επιχειρηματίας έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και από τότε ζει μοναδικές στιγμές.

Μάλιστα, δε διστάζει να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους τις δυσκολίες με τις οποίες έρχεται αντιμέτωπη και τη νέα καθημερινότητα, στην οποία πρέπει να προσαρμοστεί.

Το μεσημέρι του Σαββάτου (28/1), η Ιωάννα Τούνη έκανε ένα στόρυ και αναφέρθηκε στον θηλασμό.

Όπως τόνισε είναι ό,τι πιο δύσκολο έχει κάνει στη ζωή της και έδωσε συγχαρητήρια στις μαμάδες, που θηλάζουν.

«Έχω βάλει μόλις το μικρό πιράνχας για ύπνο. Πιστεύω δηλαδή, αν και ακούω κάτι φωνούλες ακόμη. Ο μαύρος κύκλος έχει κατέβει στο πηγούνι. Να σας πω ότι ο θηλασμός, όλο αυτό που συμβαίνει τώρα, είναι ό,τι πιο δύσκολο έχω κάνει στη ζωή μου.

Χίλια μπράβο στις μαμάδες, δεν ήξερα τι τραβάτε. Ελπίζω να βελτιώνεται σύντομα η κατάσταση, μπας και καταφέρω να βγάλω τις πιτζάμες, να βάλω κανένα ρούχο και να πάω καμιά βόλτα. Προς το παρόν, σπίτι, σπίτι, σπίτι», είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη.

«Περνάω μια περίεργη φάση»

Τις προηγούμενες μέρες σε ανάρτησή της η Ιωάννα Τούνη εξομολογήθηκε ότι νιώθει πολύ κουρασμένη.

«Πόσο μου έχετε λείψει; Έχουν αλλάξει τα πάντα στη ζωή μου, περνάω μια φάση περίεργη, είμαι σούπερ κουρασμένη, κάνω αποκλειστικό θηλασμό, οπότε συνεπάγεται ότι είμαι μια μικρή αγελαδίτσα που δουλεύω 24ώρες το 24ωρο για παραγωγή γάλατος. Δεν έχω κοιμηθεί εδώ και πάρα πολύ καιρό», είπε αρχικά σε στόρυ της.

Και πρόσθεσε: «Μου στέλνετε μέχρι και email και μου λέτε ‘τι θα γίνει ρε Ιωάννα δεν θα ανεβάσεις ποτέ ξανά story;’. Ελπίζω να ανεβάσω stories κάποια στιγμή, αλλά αυτή τη στιγμή της ζωής μου. Προς το παρόν το δρακουλίνι αποφάσισε ότι θέλει και άλλο γάλα οπότε θα σας κάνω story μετά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ