Επικό βίντεο: Ο Γιώργος Μαζωνάκης γίνεται… Αλίκη Βουγιουκλάκη και τρελαίνει το instagram

Επικό βίντεο: Ο Γιώργος Μαζωνάκης γίνεται… Αλίκη Βουγιουκλάκη και τρελαίνει το instagram

Δείτε το απίθανο βίντεο

Πρόκειται αδιαμφισβήτητα για έναν από τους πιο ταλαντούχους περφόρμερς που έχουμε στην Ελλάδα. Έχει αποδείξει πολλές φορές ότι εκτός από το να τραγουδάει μπορεί να κάνει πολλά άλλα πράγματα. Τον έχουμε δει ως ηθοποιό. Μάλιστα, η ταινία «Στον Θρόνο του Ξέρξη» στην οποία πήρε μέρος, βραβεύτηκε στο Φεστιβάλ Καννών.

Ο λόγος φυσικά για τον Γιώργο Μαζωνάκη, ο οποίος δεν φοβάται να τσαλακωθεί, κι αυτό είναι κάτι που το ξέρουν καλά όσοι τον έχουν παρακολουθήσει έστω και μια φορά από κοντά.

Τόσο με τις εμφανίσεις στα νυχτερινά μαγαζιά (αυτή την περίοδο στο Κέντρο Αθηνών κάθε Πέμπτη και Σάββατο) όσο και στις εμφανίσεις του στη μικρή και μεγάλη οθόνη, αλλά ακόμα και μέσα από τα βίντεο που δημοσιεύει στα social media, ο Γιώργος Μαζωνάκης ξέρει να τραβάει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο «ΜΑΖΩ» με έμπνευση από ένα βίντεο με δηλώσεις της Αλίκης Βουγιουκλάκη στη δεκαετία του 1970 για μία υπόθεση που – αν και δεν είχε σχέση με την απαγόρευση του τσιγάρου – συνδεόταν με ένα τσιγάρο και από τότε παίζεται ακόμα και σήμερα, καυτηριάζει με το δικό του μοναδικό τρόπο και με πολύ χιούμορ το θέμα με το τσιγάρο που απασχολεί και πάλι την επικαιρότητα!

Δείτε το βίντεο

Ο Μαζώ στα Νούμερα

Μια ακόμα επική εμφάνιση εμφάνιση είχε πραγματοποιήσει πριν από λίγους μήνες στη σειρά της ΕΡΤ «Νούμερα».

Συγκεκριμένα, θέμα του τρίτου επεισοδίου της σειράς του Φοίβου Δεληβοριά ήταν τα διαφορετικά είδη μουσικής και οι ταμπέλες που μπαίνουν στους ανθρώπους, ανάλογα με το τι ακούν.

Ποιος καταλληλότερος, λοιπόν, από τον Γιώργο Μαζωνάκη για να γκρεμίσει τα στερεότυπα; O ίδιος, ως… Τζόρτζι Μάτζιο, έδωσε ένα πραγματικό ρεσιτάλ αυτοσαρκασμού!

Το πειραγμένο Gucci Φόρεμα έκλεψε τις εντυπώσεις, όπως και συνολικά η ερμηνεία του Γιώργου Μαζωνάκη στο επεισόδιο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ