Εκεί αποσύρθηκε η Λίτσα Διαμάντη: Αυτό είναι το σπίτι της τραγουδίστριας στο κέντρο της Αθήνας

Εκεί αποσύρθηκε η Λίτσα Διαμάντη: Αυτό είναι το σπίτι της τραγουδίστριας στο κέντρο της Αθήνας

Μεγάλοι καθρέφτες και vintage έπιπλα

Τη λάτρεψαν οι συνθέτες, της χάρισαν από τα ωραιότερά τους τραγούδια κι εκείνη μίλησε στην καρδιά του κόσμου με τη φωνή της τραγουδώντας τα. Η Λίτσα Διαμάντη, η λαϊκή ερμηνεύτρια με το χαμηλό προφίλ που έκανε μία καριέρα γεμάτη επιτυχίες από τις αρχές της δεκαετίας του ’70 έως τα τέλη της δεκαετίας του ’90, έχει αποσυρθεί εδώ και χρόνια και μένει στο σπίτι της στο κέντρο της Αθήνας.

Σήμερα, ζει στο κέντρο της Αθήνας μακριά από τη δημοσιότητα, θέλοντας να ζει ήρεμα και κάνοντας ταξίδια που αγαπάει πολύ. επιλέγοντας την ηρεμία μακριά από κάθε είδους δημοσιότητα. Η οικονομική κρίση «χτύπησε» και τον δικό της τρόπο ζωής, όπως γράφει η espresso σε δημοσίευμά της, με αποτέλεσμα η Λίτσα Διαμάντη να ακολουθεί έναν πιο απλό τρόπο ζωής, προτιμώντας να κάνει εξόδους σε μικρά ταβερνάκια του Ψυρρή. Έως και πριν από επτά χρόνια, όπως αναφέρει στην εφημερίδα μία καλή φίλης της ερμηνεύτριας, οι προτάσεις για επανεμφάνισή ήταν πολλές.

Το Athensmagazine.gr έψαξε και βρήκε κάποιες σπάνιες φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού της Λίτσας Διαμάντη στην Αθήνα. Το cosmopoliti.com δημοσίευσε τα στιγμιότυπα που είχαν απαθανατίστει πριν χρόνια λόγω μιας συνέντευξής της σε κάποιο περιοδικό.

το σαλόνι στο σπίτι της Λίτσας Διαμάντη

Εκείνη όμως είχε ήδη προγραμματίσει τη μέρα που θα αποσυρόταν. Πάντα ήθελε να μείνει στις καρδιές και στο μυαλό όλων ως μια τραγουδίστρια με «ατσάκιστη» φωνή. «Ήξερε πότε να φύγει με αξιοπρέπεια, αν και η φωνή της ήταν σαν γάργαρο νερό» αναφέρει η ίδια πηγή.

Η Λίτσα Διαμάντη γεννήθηκε στον Κολωνό. Τελείωσε το σχολείο στο Αιγάλεω και από πολύ μικρή τραγουδούσε παιδικά τραγούδια. Όλοι μιλούσαν στο σχολείο για τη φωνή της και το ταλέντο της στο ακορντεόν, που έπαιζε στις σχολικές γιορτές.

η κουζίνα στο σπίτι της Λίτσας Διαμάντη

Στα 12 χρόνια της συμμετείχε σε ένα συγκρότημα δημοτικού τραγουδιού και πολλά χρόνια αργότερα, μέχρι και ο Στέλιος Καζαντζίδης, όλοι μιλούσαν για τη φωνή της.

Στα 13 της μπήκε στη δισκογραφία, σε ένα δίσκο 45 στροφών, όπου ερμήνευσε το πρώτο της τραγούδι με τίτλο «Ενα δειλινό του Απρίλη», στη δισκογραφική εταιρία Ντο-Ρε.

σπίτι Λίτσας Διαμάντη στο κέντρο της Αθήνας

Η γνωστή τραγουδίστρια πάντα κρατούσε την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με αποτέλεσμα λίγα πράγματα να έχουν γίνει γνωστά.

Ζει τον έρωτα στα 73 της: Αυτός είναι ο σύντροφος της Λίτσας Διαμάντη

Η Λίτσα Διαμάντη και ο Κώστας Γερογιάννης, ο οποίος είναι επιχειρηματίας, γνωρίζονται από παλιά αλλά τα τελευταία 15 χρόνια είναι μαζί. Σήμερα η σπουδαία ερμηνεύτρια μένει στο κέντρο της Αθήνας, επιλέγοντας την ηρεμία μακριά από κάθε είδους δημοσιότητα.

Κώστας Γερογιάννης σύντροφος Λίτσας Διαμάντη

Αν και το χόμπι της ήταν τα ταξίδια έως και πριν από μερικά χρόνια, πλέον λόγω οικονομικής κρίσης πούλησε το σπίτι που είχε στη Μύκονο, το νησί που λάτρευε και αποσύρθηκε στο διαμέρισμά της στο κέντρο της Αθήνας.

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ