Ο Σιλβέστερ Σταλόνε θα παίξει σε ριάλιτι – Όλες οι λεπτομέρειες

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε θα παίξει σε ριάλιτι – Όλες οι λεπτομέρειες

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε ακολουθεί τα βήματα των Καρντάσιαν και των Όσμπορν λανσάροντας το δικό του ριάλιτι με την οικογένειά του

Ο σταρ του Rocky, Σιλβέστερ Σταλόνε, η σύζυγός του Jennifer Flavin Stallone και οι κόρες του Sophia, Sistine και Scarlet πρόκειται να πρωταγωνιστήσουν στη ριάλιτι σειρά του Paramount+ με τίτλο The Family Stallone.

Η εκπομπή θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια και θα δώσει στους θαυμαστές μια εικόνα για το νοικοκυριό των Σταλόνε, προσφέροντας «μια θέση στο τραπέζι μιας από τις πιο διάσημες οικογένειες του Χόλιγουντ».

«Αφού υποδύθηκε μερικούς από τους πιο θρυλικούς χαρακτήρες στην κινηματογραφική ιστορία, ο τρεις φορές υποψήφιος για Όσκαρ Σιλβέστερ Σταλόνε, είναι έτοιμος να δώσει στις κάμερες πρόσβαση σε αυτό που θα θεωρούσε τον μεγαλύτερο ρόλο της ζωής του: τον μπαμπά», αναφέρεται στην περιγραφή του ριάλιτι.

Ο ίδιος ο Σταλόνε δημοσίευσε ένα teaser κλιπ για το σόου, στο οποίο τον βλέπουμε με ήρωες δημοφιλών προγραμμάτων της Paramount, συμπεριλαμβανομένων των Star Trek και Beavis και Butthead. «Είναι τιμή μου να συμμετέχω στην καταπληκτική οικογένεια της Paramount», έγραψε ο ηθοποιός στο Instagram.

Θυμίζουμε ότι ο σταρ του Ρόκι και του Ράμπο πρωταγωνιστεί επίσης στη σειρά Tulsa King που έκανε πρεμιέρα στο Paramount+ στις 13 Νοεμβρίου. Επίσης, τον Σεπτέμβριο του 2023 πρόκειται να τον δούμε στην τέταρτη ταινία Αναλώσιμοι (The Expendables 4) η οποία έχει κάνει γυρίσματα και στην Ελλάδα.

Πηγή: Newsbomb.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ